Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fujarka pasterska

Co bedziecie dzis porabiac? Jakie plany na sobote?

Polecane posty

Gość fujarka pasterska

Bo ja nie mam pomyslow, a co gorsza nawet pieniedzy :o Prosze o propozycje ciekawego spedzania czasu

Gość Adaś_Miauczyński
Sprzątam, bo jutro zjazd rodzinny. Wesele kuzynki i część gości śpi u nas. Wieczorem pewnie nawet nie będę miała siły piwka do telewizora wypić. Jutro za to odwiedzam wszystkie możliwe do odwiedzenia imprezy regionalne i kulturalne, bo udaję przed rodziną, że idę do pracy :P. Nie chce mi się siedzieć z ciotkami po sześćdziesiątce i słuchać "akiedyuciebiesiespotkamy?", "akiedydzieci?".;)

Gość zupelnie nikt wazny
mialam plany, ale sie poklocilam z facetem... i teraz siedze przed kafeteria i tv :(

Gość ja tezzzzzzzzzzzzzz
to samo co wyżej.... a wieczorem na szczescie do pracy i sie rozerwe :)

Gość Tez nie mam
pomyslu na spedzenie tej soboty. Ponuro dzis i chyba popada, nic sie nie chce

Gość to ja może coś ruchne
:-P

Gość kamciaa
sprzatanie(juz to zrobilam), internet:) nauka(egzaminy mam we wrzesniu:( a wieczorkiem przyjedzie mój Misiu👄

Gość ode do kosciola
a potem samotny wieczor przed tv,moze jakis ciuch kupie czy kosmetyk na poprawe humoru:(

Gość kamciaa
mam na imie Darek:classic_cool: a wy?

Gość zupelnie nikt wazny
kurde... skzoda mi soboty... chyba sie z moim facetem pogodze :( ale jeszcze ejstem na neig ozla! :(

Gość a ze tak zsapytam
a jakie mieliscie plany? powazna klotnia?

Gość nbgvjhb jhvgghvbhn
A ja mam takie plany zeby zaraz isc do sklepu , zrobic zakupy , nastawic obiad niech sie gotuje , umyc wlosy a pozniej siedziec i sie uzalac nad soba i nas swoim zjebanym humorem od kilku dni od kad musze brac te jebene pierdolone skutwiale tabletki YASMIN srasmin !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a pozniej moze pomaluje paznokcie

Gość ja tezzzzzzzzzzzzzz
ja sie nie pogodze. zachował się jak bałwan. nie tylko on jest na swiecie. pojde do kumpelek.:O

Gość a ze tak zsapytam
no to odstaw ten syf w cholere po co sie tak truc i meczyc!

Gość nbgvjhb jhvgghvbhn
ale ja MUSZE TEN SYF BRAC , CHOCIAZ SOBIE RPZYSIEGALAM ZE NIGDY W ZYCIU NIE WEZME TABLETEK ANTY . JESLI ICH NIE EBDE BRALA , CZEKA MNIEOPERACJA kolejna wiec dostaje wscieku dupy codziennie od kad zaczelam to opakowanie i z dnia na dzien coraz sie gorzej czuje 😭

Gość a ja wlasnie wrocilam
z zakupow. Wlozylam nowe klapki i nogi musza odpoczac:O a potem sprzatansko . Obiad z wczoraj zostal:D A potem goscie na weekend przyjezdzaja:( Czemu weekendy sa takie meczace:O? ;)

Gość zupelnie nikt wazny
moj nie jak balwan... w ogole to on nie zrobil nic tak na rpawde, tylko ja zbyt gwaltownie zareagowalam :( nakrzyczalam za cos, czego nie mogl przewidziec, ze mi sie nie spodoba... a chcial dobrze :( okres mi sie zbliza :(

Gość katka1981
ja juz posprzatalam, kwiaty podlalam, no i patrze na tego mojego, co jeszcze spi, wokol niego balagan taki, ze a pies krzywo patrzy, wystaja mu nogi, przynajmniej czyste, ale i tak zaczyna mi sie cisnienie podnasic jak tak spi i nic go nie obchodzi, pewnie za jakas godzine sie obudzi i bedzie jeczal, ze glodny. Zatem zmykam z psem na dluugi spacer, poki nie pada, samopoczucie sie poprawi, potem poczytam "Cien wiatru" i moze cos ugotuje, cos wymysle. Pozdrawiam!

Gość moj po nocce wrocil o 7
o 9 pojkechal ze mna na zakupy. teraz wrocilismy i poszedl spac. Pewnie i tak pospi jakies 3-4godzinki bo zaraz dzieciaki beda pod oknami sie bawily:O Szkoda mi tego mojego Skarba..

Gość mi tez..
cześć dziewczyny. ja tez sie zastanawiam co zrobić z sobotą choc odpowiedź mam prosta: musze się uczyć bo za kilka dni egzamnin na mianowamie. tylko mi się nie chce. tez zerwałam niedawno z facetem, i soboty sa chyba najgorsze.. Wszystko sie przypomina. Jakos tak nic mi sie ne chce, mieszkanie posprzatane, obiad zrobię szybki i mało skomplikowany, a potem to już nie wiem.. Tragedia.

lezec w lozku z sokiem bananowym i bojfrendem, sprzatac niezliczone klatki futrzakow:P

Gość oj.......
a ja ide na golonko ze znajomymi go knajpy mniam mniam :P

Gość ehhhhh
..teraz chwila na kafe, potem robotka pisemna przynisiona z pracy a potem wieczorek przed tv z ukochanym

a ja dziś w domu, troche na komp posiedze, później jakieś pranie zrobie i może książke poczytam, a za to jutro idę w tany :D

Gość łopata*
koło 19 ide na piwko z kolezanka i kolega....wypijemy ze dwa i pojdziemy gdzies w miasto...;)