Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nennnanna

Czy Klamiecie na temat swojego Wieku?

Polecane posty

Gość nennnanna

Ja mam 33 lata a mowie zawsze ze mam 28. Wygladam bardzo mlodo wiec to nie jest problem. Jak mam na necie profil to tez mowie ze 28-wiecej facetow wtedy zaprasza mnie na randki.' Jak kogos spotkam przypadkiem tez mowie ze 28. Jak sie juz z kims zwiaze i troche bedziemy razem to mu potem powiem.Wtedy jak sie zakocha metryka nie bedzie wazna.I jakos mi wybaczy itp. Ale jak bym mowila od poczatku ze mam 33 lata to faceci na poziomie w ogole by sie nie zglaszali.

Gość nennnanna
czy ktoras z was klamie lub klamala ile ma lat?

Gość Jaaa nie
Nie kłamię co do wieku chodź też wygladam młodo . Mam 31. Ale może dlatego, że jestem meżatą.

Gość ...ojej
ha mam 23 i nigdy nie klamalam ;)

Gość Adaś_Miauczyński
Nie. Mam 27 lat. Teraz nie kłamię i nigdy nie będę. Po co?

Gość nennnanna
a czy jest tu ktos w moim wieku kto klamie na ten temat? czy tez wszystkie w moim wieku to juz mezatki...

Gość nennnanna
po co? bo faceci wola mlodsze a nawet i pracodawcy...

Gość Adaś_Miauczyński
Facet woli młodszą z wyglądu, nie z cyferek.:D Ja wybieram facetów, którzy wolą mądrzejsze. Pracodawcy? Wolą doświadczone i wykształcone. Do tego najlepiej gdyby były facetami.:D

Gość Nie nie kłamię
bo po co, nikogo to nie obchodzi ile mam lat, co komu do tego ?

ja mam 22 lata i czesto mi ludzie nie wierza, bo wygladam mlodziej jak chce byc traktowana powaznie to nie moge klamac w tej kwestii pewnie kolo 30 poprostu przestane rozmawiac o wieku

Każdy ma tyle lat na ile wyglada i na ile się czuje :-D Ja nikogo nie pytam ile ma lat, bo po co ... czy to takie wazne ?

Gość nennnanna
ale ludzi obchodzi ile kto ma lat...ja wygladam bardzo mlodo ale co z tego ...jak ktos sie spyta kiedy sie urodzilam... dusze mam mloda i mlodo wygladam ale ta metryka mnie przygniata i jeszcze nie znalazlam swojej milosci

Gość Adaś_Miauczyński
Przypomniała mi się koleżanka, która mówi, że ma 20 lat (ma 28). Wydaje jej się, że wygląda na 18, ale tak jej się tylko wydaje. Z tymi kłamstwami jest tylko smieszna, nie młoda.;)

tiaa... ale miedzy 28 a 33 moze nie byc zadnej roznicy w wygladzie a rzeczywiscie nastawienie odbiorcy moze byc rozne wchodzac na topik uwazalam ze to bzdura podawac inny wiek a teraz zaczynam sie zastanawiac czy to nie jest w niektorych sytuacjach zasadne tyle ze klamstwo ma krotkie nogi i moze nie byc warte tlumaczenia sie potem no nic, bede miala 33, to bede wiedziala jak to jest, teraz mam 29

Gość 29-tkaaa
ostatnio powiedzialam ze mam 23 i uwierzyli:)

Gość ja mam 21
wygladam na 14 ;)

Ja nie musze klamac co do swojego wieku zawsze wygladalam zdziebko młodziej niz jestem. Nie muszę klamac ile mam lat bo nie chodze po profilach jestem w stałym związku opartym na szczerości od samego poczatku.

Gość 29-tkaaa
oj mam mloedego faceta wiec jego znajomym powiedzilam ze mam 23 lata, po co maja mnie traktowac jak babcie:):):)

Gość 24 latka
a wygladam na 20:P nie klamie, bo nie ma po co

Gość Maciejka_
A ja Was wszystkich przebije - mam 26 a wygladam na 7 :P.

Gość Jolka43
czasem się odmładzam :P ale ogolnie nie czuję takiej potrzeby bo wygladam dosyć młodo,to wystarcza :)

Gość Noah..
nio to u mnie by nie przeszło takie kłamstwo :D preferuje kobiety po trzydziestce ......ponizej tej granicy to małolaty

Gość Noah..
nio to u mnie by nie przeszło takie kłamstwo :D preferuje kobiety po trzydziestce ......ponizej tej granicy to małolaty

Gość Noah..
nio to klops :P preferuje wiek powyzej 30 wszystko ponizej to małolaty z którymi sie nie umawiam :D