Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PROSTOWANIE..

jak prostować słosy aby uzyskać taki efekt??

Polecane posty

Gość PROSTOWANIE..

cześć Mam długie włosy i od jakiegos czasu je prostuje, są one później ładnie proste, ale takie oklapnięte, i" przylegające " na ulicy widze często dziewczyny z prostymi włosami ale takimi uniesionymi i podniesionymi nie są takie oklapnięte wiecie jak uzyskać taki efekt???

Im włosy są dłuższe, tym samym cięższe a co za tym idzie bardziej oklampnięte i zapewne stąd ta róznica. pzdr!

Gość megus
Trzeba układac włosy na grubą okrągłą szczotkę u nasady włosów.

Gość PROSTOWANIE..
aha dotychczas prostowałam używając prostownicy

Gość SaraJA
njak masz kręcone to na szczotce nie wyprostujesz, szczotka jest dla kobet które proste mają ew.falowane. Ja mam mega kręcone ( trochę za ramiona) i jak prostuje to "wyciągam " je do góry, nie wiem jak wytłumaczyć, wiesz o co chodzi? tak pionowo do góry i wtedy sa super uniesione na górze

Gość SaraJA
możesz jeszcze lakierem podnoszącym u nasady psiknąć ( np sunsilk)( tez najpierw podnieś pasno pionowo do góry)

Gość SaraJA
tylko nie za dużo lakieru bo sie skręcą :/

Gość ale my biedne jestesmy
ze mamy krecone włosy nie?:(

Gość megus
Mam długie włosy i od jakiegos czasu je prostuje, są one później ładnie proste, ale takie oklapnięte, i" przylegające " Problem jest nie w tym jak je prostować ale co zrobić, żeby nie byłu ulizane i oklapnięte - z tego opisu tak wynika :-) więc jakby je u nasady włosów wysuszyła na grubej szczotce to na pewno nie byłyby ulizane :-)

Gość SaraJA
wiesz to zalezy, ja sie w sumie nawet cieszę bo mam duży wybór fryzur, jak chce duże loki to nawijam na wałki, jak proste to prostuje no i super wyglądają upięte, ale fakt trza się narobić ale zawsze można upiąc i jest spokój, problem jest tez z wyprostowanymi i wilgocią :(:(:(

Gość SaraJA
ale nie wyprostowane:) przynajmniej ja tak kombinowałam i sie nie da a mój sposób ( pionowe prostowanie+lakie) sie zawsze sprawdza i włosy sa puchate przez 2 dni

Gość SaraJA
tyle że ja mam mocno kręcone włosy i serio na szczotce sie nie da:/( wychodzi puch i siano:/)

Gość mam 28
uzywaj szamponow i odzywek z serii "volumizing" ktore sprawiaja, ze wlosy maja wieksza objetosc, poem jak suszysz to tak jak ci tu laski napisaly, zaczynaj od samej glowy nawijac na okrogla szczotke podnoszac je od glowy a jak prostujesz to nie przyciskaj prostownicy od samej glowy tylko kawalej nizej,