Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pocopoco

co ja mam myslec jak facet powiedzial ze...

Polecane posty

Gość pocopoco

jestem fajna mila i wogole(znamy sie 5 lat), ale nie jesteem w jego type... a mimo to chce sie ze mna kochac? co ja mam o tym myslec?

Gość ehhhhh
zgadzam sie z poprzednim wpisem! tu nie ma żadnych aluzji.

Gość chodzi mu tylko o seks
to chyba jasne

obawiam się że chce seksu ale nie chce żebyś sobie potem czasami wyobrażała że bedzie z tego jakiś związek....

Gość pocopoco
no nie ja to wiem ale kurna czemu on sie chce sexic jak nie jestem w jego typie to mnie nurtuje

a po co kolesie walą kozy??? albo dynie??? zawsze to lepiej wypieprzyc dziewczyne, nie?

Bo mu się chce seksu. Jasne jak słońce. A na razie nie ma nikogo lepszego pod \"ręką\" :P

Gość pocopoco
to niech pierdoli koze

pocopoco-------->to ze jestes \"pociagajaca erotycznie\" to nie znaczy automatycznie,ze sie w Tobie mozna zakochac:)

Gość pocopoco
ale ja he wlas nie na odwrot :/

Bo mu się chce seksu. Jasne jak słońce. A na razie nie ma nikogo lepszego pod \"ręką\"--------->o tu ktos to bardzo ladnie ujal w slowa:):):) p.s. co ty massz 15lat,ze nie rozumiesz tak prostych rzeczy??

Gość a ja nienawidzę facetów
lepiej puść go kantem... potraktował Cię trochę przedmiotowo

on widzi ze chcesz odwrotnie i chce to wykorzystac, ale dobrze ze stawia sprawe jasno (powiedzny)

Gość pocopoco
jasne ze siue nie dam nie jestem na raz ... pierdoleni francuzi grrrrr

lepiej puść go kantem... potraktował Cię trochę przedmiotowo------>jak sobie pozwala na takie traktownie to widocznie jej to odpowiada:) w koncu sa rozni ludzi i rozne relacje miedzy nimi:)

Gość pocopoco
napisalam ze nie jestem na jedna noc nic nie dostanie chociaz strasznie mi sie opodba to tylko dla wybranych ten zaszczyt:)

on moze teraz cie bajerowac, ze chodzi mu o cos wiecej i raczej nie da spokoju, jesli napisalas ze ci sie podoba

Gość e tam mala
facet sobie znajdzie 10 na twoje miejsce jaki z tym problem :) ..twoja strata jak ci sie podobal to trzeba bylo barac a wy od razu byscie chcialy kazdego do oltarza zaciagnac.. nie ma w was nic wolnosci i swobody :)

Gość pocopoco
on mi zadnych delkarcji nie daje tylko mnie lubi, a co do oltarza to nie jestem za mloda ale wole piepszyc sie ze swoim partnerem taka prawda

nie ma w was nic wolnosci i swobody------->chyba najsmiesznijsza wypowiedz jaka dzisiaj przeczytalem:D:D:D:D:D dobre,dobre:)

Gość macie racje
niech zyje wolnosc wolnosc i swoboda niech zyje zabawa i dziewczyna mloda :):):):) chcesz sie piepszyc zes woim stalym partnerem no oki twoja wola ale pozdrawiam

No ja Cię doskonale rozumiem. Lepiej piepszyć się ze swoim niż... eee... co to ja chciałam powiedzieć? :D [macha ręką] 🖐️

Gość pocopoco
wiecie mi on sie naprawde podoa od miesiqaca jestem sama wyglodniala jak cholera ale nie dam sie... co z tego bede miec? ze pomysli ze latwa jestem? a potem na forumdziewic szukaja faceci a wy mi tu o wolnosci i hulaj dusza?

Gość jesienna slota
Jak na moj gust, to on zabezpiecza sobie droge odwrotu:( Zebys czasem po seksie nie chciala czegos wiecej:( Fajny gostek:P