Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dokładniee

jestem bardzo ciekawa Waszej historii

Polecane posty

Gość dokładniee

mozecie mi ujawnic, gdzie poznaliscie swoich ukochanych? zawsze mnie dziwilo, jak to jest, ze ludzie tak latwo lączą sie w pary, nie maja z tym zadnych problemow. ja jestem sama i zastanawiam sie, gdzie mam najwiesze szanse poznac nowych ludzi:P tylko blagam - nie w dyskotece:) mam 21 lat

Gość ja poznałam swojego
super faceta na gg :)

Gość modlishka
ja w pubie na urodzinach:)

Gość LoIita
Poznałam go w Poznaniu w klubie topless

Gość Werka21
na rolkach=]]]

Gość natRa
na imprezie kazdego z 3 byłych a i jednego na prawku przyjechal z moja kolezanka bo zdawąło prawko i tak wyszlo:)

Gość LoIita
w pszeczkolu

Gość bardzo zakochana
ja poznalam swojego chlopaka przez jego kumli. to jest dziwne, ale kiedys chodzilam z jego kolega, jeszcze wtedy nie znalam mojego obecnego chlopaka. potem zaczelo sie psuc pomiedzy mna, a jego kumplem. on wyjechal do hiszpanii i sie rozstalismy. i wtedy poznalam mojego obecnego, ukochanego chlopaka. spotykalismy sie u znajomych, na imprezie, krecilismy jakis rok, nim wyznalismy sobie milosc. moj ukochany powiedzial, ze gdyby jego kolega (moj byly chlopak, ktory wyjechal) nie wyjechal do hiszpanii, to nie odwazyl by sie wyznac mi milosci, bo wiedial, ze ten kolega ciagle mnie kocha. nasze losy potoczyly sie dobrze, mojego bylego chlopaka tez, bo w hiszpanii poznal swoja zone, a my jstesmy juz 4 lata szczesliwie zakochani.

Gość modlishka
innego poznalam w monopolowym jak kupowalam fajki i wódke:)

Gość bardzo zakochana
a ja jeszcze kiedy pozalam chlopaka u rodziny. on przychodzil do mojego bliskiego kuzyna, ja do kuzynki i sie razem spotkalismy tam... ale to juz sa stare dzieje.

Gość LoVita
potczas zabawy w howanego

Gość 10_drazy_kokosowych
W Biedronce

Gość Ewelina H.
a ja swojego w agencji towarzyskiej :)

Gość natRa
niektorzy to sa beznadziejni to jest forum a nie cyrk

Gość jesienna slota
na dyskotece:D:D:D ;)

Gość 20_drazy_kokosowych
Przyszuem po lody do sklepu, a dostałem jednego, ale za to jakiego!!!

Gość cholera i zołza
jego kolega chodził z moją koleżanką, bylismy na studiach, ani lokalu ani kasy, więc głównie chodzili na spacery po nocach, a my z konieczności z nimi, oni się rozstali a my dalej chodziliśmy na spacery. Wychodziliśmy sobie i teraz jesteśmy małżeństwem:)

Gość UlkaZakochana
A ja swojego spotkalam jak wyszlam z moim golden retriver na spacerek.. Maciek podszedl poglaskal ją i zaczęlismy rozmawiac:D:D:D

Na swojej osiemnastce. Mój kuzyn przyprowadził kumpli i jeden tak jakoś wpadł mi w oko. Najpierw narobiłam sobie obciachu, bo miałam juz trochę w deklu, pojechałam sobie z nim na przejażdżkę, zostawiłam gości, a gdy przyjechałam to mój ojciec zrobił raban i go prawie pobił, bo też miał wcięte lekko. Rozstaliśmy się przy wielkiej awanturze, on sobie pojechał speszony, ale na drugi dzień przyjechał się mnie spytać, jak tam żyje, czy jestem zła i takie tam. I tak zaczęłiśmy się spotykać i tak jakoś wyszło...

Gość majestic
na koncercie KULTU w Opolu na Piastoanliach w 2001r, jestem nadal z moim przystojniacziem...:D

Gość dokładniee
tak jak myslalam czesto poznaje sie ludzi na imprezach i w necie. ale najberdziej mnie ciekawia takie spotkania w sklepie lub na spacerze. powiedzcie dziewczyny jak to jest, ze po paru minutach, gdy sie rozchodzicie w swoje strony ten kontakt sie nie urywa?:) on prosi tak od razu o numer tel? oswieccie mnie bo mi sie to jeszcze nie zdarzylo. ostatnio na wakacjach spodobal mi sie pracownik samoobslugowego sklepiku i tak wymienialismy czeste spojrzenia ale facet nie zrobil zadnego kroku. i w sumie trudno mi to sobie wyobrazic... moze cos mi podpowie w tej kwestii modlishka?:)

Gość samotna z 40tys miasta
a ja poznalam mojego przez bylego, to jego kumpel aha, w knajpie

Gość szatanista
na oazie :)

bylo pozno prawie 22,ja wracalam z pracy i wpadalam na chwilkę po cole.a ze prawie nikogo nie bylo oprocz chyba 2kajerek i ochroniarza to pogadalismy chwilke o głupotach,zapytal gdzie pracuje(taki troche podrywacz) itd.I po chwili ja powiedzialam ze sie śpiesze na ostatni autobus i on poprosil o numer.Więc szybciutko dalam:) i następnego dnia zadzwonil,i poszlismy na kawe i jakos to sie potoczylo;)