ja123456 0 Napisano Sierpień 12, 2006 cześć dziewczyny... mam pytanie. skad wziaść kalendarzyk menstryacyjny?? ja zapisuje swoje miesiaczki w zwyklym a widzialam kiedyś taki specjalny do tego celu tylko nie wiem skad taki wziąść... tamten co widzialam to chyba byl jakiś gratis w gazecie jakiejś. zastanawiam się czy można coś takiego kupić, gdzie i za ile. przydałby mi sie taki. z gory dzięki ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
W Z I Ą Ć 0 Napisano Sierpień 12, 2006 nie dosc, ze po polsku pisac nie umie, to jeszcze głupia. Po co ci dwa takie same topiki? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja123456 0 Napisano Sierpień 12, 2006 ja chcę rady a nie obrażania ;(( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bulekAgusia Napisano Grudzień 14, 2006 Witam! taki kalendarzyk mozesz nabyc bezpłatnie w przychodni gdzie znajduje sie ginekolog!Nie musisz isc odrazu na wizyte!Wystarczy iz powiesz ze potrzebny ci taki kalendarzyk w recepcji a napewno recepcjonistka taki ci da!Nie ma sie czago bac wiem,ze niektóre dziewczyny sie tym stresują ale to nic krepujacego wręcz przeciwnie to godne pochwały iz chcesz sie zainetesowac swoim ciałem i cyklem menstruacyjnym!:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lusiia Napisano Październik 25, 2007 możesz taki kalendarzyk kupic w aptece ja jak poszlam do apteki to za 30 groszy go dostalam fajny kalendarzyk jest na stronie o.b. http://eu.itsmybody.com/phppages/parser.php?country_id=48&path=/ob/men_cal/index.html sprawdz ten kalendarzyk jest super Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach