Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alice1

LINUX- porady

Polecane posty

Gość no wlasnie...
i dlatego WSZYSTKICH nazywasz szpanerami bo TY NIE UMIESZ TEGO ???hahahahaha OTO informatyczka hahahahaha :) pieknie ze sie nzasz i co z tego :) na windowsku szkoda ze na linuchu sie nie znasz....taki z ciebie nie do konca ywksztalcony informatyk......

wiesz co w sieci ciezko czegos tez nie krasc:P ale przynajmniej ideologicznie jestem z siebie zadowolona ze nie daje sie oslepic gownem dla mas.a co ciekawe-sory wszyscy za windowsem-dlaczego wszelkie serwery instytucji wazniejszych na calym swiecie stoja na linuxie?bo jest niezawodny.przeciez maja kase na windowsa. ale nie moga sobie pozwolic \"zawiesilem sie bo tak mi sie podobalo\"

Gość no wlasnie...
GDZIE TY KONCZYLAS STUDIA ????????/ nie uzywalas linuksa ?????? o k......... chyba w wagrowie dolnym na uniwerku polnym :P

na windowsie sie 5letnie dzieci znaja no powod do dumy to to nie jest.zaraz sie zacznie chwalic ze potrafi jesc nozem i widelcem.

Gość no wlasnie...
wiesz absinthe oni it tak beda na nas nawalac.......bo sami by chcieli przyszpanowac dlatego ze dla nich TO CZARNA MAGIA heheheh i dlatego wzbudzasz zazdrosc tej pseudoinformatyczki :)

Gość no wlasnie...
absinthe>>>> dobrze ze na tych studiach dali im komputer eby sobie dotkneli hehehehe

no właśnie... jesteś denerwujący. Nie muszę rozrysowywać budowy atomowej, bo specjalizuję się w administracji sieci. A większość sieci w korporacjach oparte jest właśnie o server 2003, więc proszę nie wymądrzaj się w tematach o których nie masz pojęcia. Czy jeśli nie mam problemów z obsługą photoshopa to już dyskwalifikuje mnie to jako grafika jeśli nie korzystam z programu do grafili rastrowej Corela? No jasne że nie ... przeczytaj co wogóle piszesz

wiem bo sama taka bylam.uwazalam to za cos niemozliwego do opanowania i nie dopuszczalam mysli o sprobowaniu.boimy sie tego, czego nie znamy!!!

Gość no wlasnie...
czytalem co TY PISZESZ......... u mnie na uczelni nawet ludzie nie konczacy informatyki maja linucha na zajeciach i uieja go obslugiwac....... gratuluje wyksztalcenia .....SZEROKIEGO heheheh

dobranoc, nie lubię rozmawiać z ludźmi, którzy są tak zaślepienie swoją \"quasi wiedzą\", że nie słuchają innych. Odezwijcie się jak uda wam się zainstalować ten program pa

Gość no wlasnie...
ja nie musze nic instalowac pseudo informatyczko :) wszystko smiga od dawna...... zegnam :) ograniczona uczelnia heheheh napisz jaka to .........

w polskich korporacjach.sie nie dziwie.nie mowimy o dyskwalifikacji, tylko o tym ze windows to pikus jest no.a informatyk uczy sie zeby poznac i uzywac.ale jak ma poznac skoro to sa sekrety microsoftu?ambitny wezmie sie za cos co samemu mozna zbudowac.

Gość no wlasnie...
ambitni ludzie pracuja nad rozwojem linucha a pseudoinformatycy tluka jednego windowsa obsluge sieci caly czas heheheh wspolczuje :) takiej wiedzy ogromnej tej pani :) i tego ze bedac IGNORANTKA w tej dzidzinie jak sama napisala zgrywa fachowca

Gość no wlasnie...
niektorym sie wydaje ze jak skoncza podrzedne studia o nazwie informatyka to juz moga zabierac glos w kazdej dyskkusji :) szkoda ze lekarz o specjalnosci okulistycznej nie wpieprza sie neurochirurgowi z zzasady......

Gość no wlasnie...
trudno.....czasem troche prawdy nie zaszkodzi...... wiem ze wielu sie wydaje ze sa lepsi i maja o wszystkim pojecie skonczywszy studia ale niestety zycie bolesnie weryfikuje te bledne wrazenia..... dobrze jesli tylko robi z siebie glupka jak ta paniusia ktora zna tylko winshita a wyraza opinie na temat systemu o ktorym nie ma bladego pojecia bo jej ROWNIE INTELIGENTNI koledzy uwazaja ze to szpanerstwo hehehehehe ciekawe wytlumaczenie ignorancji...... dobrze kiedy taka glupota nie zagraza zyciu.....a tyko wystawia na posmiewisko ludzi.....

panna chyba spasowala zobaczymy moze jutro cos napisze.proponuje terapie-zainstalowanie linuxa i zweryfikowanie swoich madrosci.

Gość no wlasnie...
coz .. absinthe dla mnie to oczywiste ze NAJPIERW trzeba miec JAKIEKOLWIEK doswiadczenia z tym systemem a DOPIERO POZNNIEJ opinie wydawac a nie pierdzielic brednie ktyore kraza to tu to tam... i madrosci pseudoinformatykow jej kolegow .....jaki to system trudny heheheh :P no z tego co pisala to nie watpie ze dla nich jest zaj.... trudny :P pozdrawiam i spadam :)

chociaz z drugiej strony moze to byc terapia zbyt szokowa-zobaczy ze windows to shit i cale jej 4lata studiow na windowsie(swoja droga czego o nim sie mozna tyle uczyc) nie zrobily z niej fachowca

Gość no wlasnie...
absinthe>>>. o cho...........masz racje heheheheehhe:P to moze byc szok :) a nawet SZOK :) dla takiego ignoranta.......... ale sie nie przyzna..... 🖐️

wiesz co ale ten system jest trudny.moze dlatego ze uzywanie od poczatku windowsa nauczylo innego myslenia a raczej jego braku.ale od czego sa strony typu how to?od czego jest inteligencja?a potem radosc z rozwiazania problemu.

Gość linuks to system
dla moherowych beretow :)

Sorry ale ja tez Linuxa na studiach nie mialam. Chyba nie na kazdych tego ucza :O Mam zaistalowanego na jednym z komuterow, z ktorych korzystam i tyle... Nie uwazam, zeby brak Linuxa na studiach mogl stanowic podstawe wniosku, ze ktos ma "szerokie wyksztalecenie" (co napisane bylo w ironii...)

Gość takie wlasnie mamy uczelnie...
i takich magistrow heheheh a w pracy kiedy przychodza to bez komentarza.......

Jesli moge sie wtracic w gorliwa wymiane zdan... Otoz studiuje informe specjalizacje sieci i wiekszosc serwerow jest postawionych na unixach. Jest proste wytlumaczenie tego, a mianowicie linux jest to system n-razy stabilniejszy od windy. Od razu dodam (zanim po mnie pojada) tez ze mam dwa systemy i umiem sie poslugiwac tak samo winda jak i unixem. Podsumowujac: winda nie dorasta unixowi do piet...

Gość takie wlasnie mamy uczelnie...
kwiat wisielcow....>> coz najlepiej uczmy ignorantow ktorzy beda znali tylko XP :P i dumnie sie beda nazywac informatykami..... co do stabilnosci linuksa to chyba najwiekszy ignorant temu juz nie moze zaprzeczyc.....