Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość HankaBianka

Jak myślicie?

Polecane posty

Gość HankaBianka

Poznałam miesiąc temu faceta przez internrt. Klikamy od miesiąca na gg, potrafimy kak przeklikać kilka ładnych godzin dzienie. Mamy się niedługo spotkać. Czy myślicie, że to możliwe że na gg klikamy tak dużo a jak się spotkamy to nie będzie tematu do rozmów? strasznie sie tego obawiam :( Może wyczerpaliśmy wszystkie tematy?

Gość nie ma znaczenia ile czasu
klikacie,albo bedzie super albo kichowato,nie przewidzisz

Gość HankaBianka
??????????

Gość Noah..
niemartw sie od 4 mcy klikam z dziewczyną kochamy sie pierwszy raz widziałem ja tydzien temu .Dzieli nas 350 km i co? kocha,my sie jeszcze bardziej ;)

Gość zastanawia mnie jedno
Klikacie kilka godzin dziennie, jak to mozliwe, nie macie nic innego do roboty, nie macie zadnych obowiązków ani zainteresowań ? Nie rozumiem tego ?

Gość klikanie
to nie to samo co real,ale zycze powodzenia...moze sie przydac

mojego byłego poznałam przez gg :P i musze przyznać , że w realu lepiej mi sie z nim gadało niz przez net ... ale zerwałam z nim po kilku tygodniach :P .... czemu ???

Gość moj obecny
jest z gg i nie mam zamiaru z niego rezygnowac :)

Też tak miałam... w realu okazał się dziwakiem, ciamajdą i zarozumialcem, niestety, a takie piękne wiersze pisł :)

jestem okropna ...wiem wiem ;) ale zawsze mam jakies przeczucia ...hmm czesto są trafne ... kiedy zaczelismy \" być razem\" było wszystko ok ... ale po 3 tyg zaczał sie mniej odzywać ....przestał dzwonić ... no i cos mnie podkusiło zeby go sprawdzić :P ... nie wiedziałam jak to zrobiłam tak ... zagadałam na gg jakto jakaś dziewczyna .... (ps.jak do niego zagadałam to byłam na 2 nr jednocześnie .. mi powiedział , że musi sie połozyć spac , że jest zmęczony ... a z nia czyli ze mną :P gadał chyba z godzine ) no i nie jestem pewna .. zapytałam czy ma dziewczyne odp. że ma az 2 i ze jest mu cięzko ...hmm .... Doszłam do wniosku , że to nie ma sensu jesli on mnie oszukuje ... i to była dobra decyzja ... to nie była miłość ...

Gość im wcześniej
się spotkacie tym lepiej nie można żyć w świecie fikcji,później będzie jeszcze trudniej

ze mna tak było. dwa razy. na GG wydawało sie ze jestesmy jak dwie połowki jabłka a w realu... totalna pomyłka... ale nie można nic przekreślać. to tylko mój przypadek. a Ty mozesz mieć własnie na odwrót. warto sie przekonać aby wiedzieć i nie żałować, ze tego nie zrobiłaś. inaczej sie nie przekonasz a jeśli to ten...? życze powodzenia i 3mam kciuki!!:)