Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marteczka55555

wasze pragnienia ??????????????????????????/

Polecane posty

Gość marteczka55555

Chcialabym poznac wasze najwieksze pragnienia ktore chcielibyscie aby sie spelnily ale za bardzo w to nie wierzycie oto moje: 1. wyjazd do stanów zjednoczonych 2.spotkanie osobiscie wokalisty korn'a

Gość marteczka55555
to masz zalatwione

Gość marteczka55555
marze zaby isc z kornem do lasu na romntyczne zajadanie bobrowych bobkow popijajac je importowanym tanim winem marki klotż, puszczajac brutalne baki

Gość marteczka55555
dodam tez jestem metalowa i smierdze nie myje wlosow dupy nie podcieram, na szyji nosze psia obroze a zamiast paska mam lancuch od motoru a moj chlopak na szyji nosi niewywolane klisze

Gość marteczka55555
dlaczego???????? widze ze podzszywacz ma dzis dobry dzien niesstety ale nie wygladam jak metalowiec heeheheheh

Gość marteczka55555
Codziennie wczesnym popołudniem,przebieram się w stroj batmana kupiony w biedronce oraz dziurawe rajstopy mojej babci,przewieszam przez szyje lorgnon mojego dziadka,po czym z zachowaniem szczególnej ostrożności,cicho i niepostrzezenie niczym oddzialy marines,wykradam się z wynajmowanego mieszkania w bloku,by za chwile odważnie i dostojnie niczym przestraszny struś pobiec do pobliskiego parku celem odświeżającej kąpieli w fontannie.Kiedy już skoncze,leze przyczajony w gestej trawie niczym mlody gepard czyham na moja ofiare.Gdy tylko ujrze przez lorgnon mojego dziadka,babcie wracajaca z zakupow,wyskakuje zwinnie z gestej trawy porastającej park,i z rykiem chorego pterodaktyla rzucam się na ofiare,by czym przedzej wyrywac jej torbe pelna słoneczniku i parowek z biedronki.Nastepnie szybko,bezszelestnie i nie zauważony przez nikogo wracam do mojego lokum w bloku by w spokoju posilic się moim lupem i zawisnąć do gory nogami na balkonie,po czym oddac sie z tej perspektywy obserwacji otoczenia i myslac ze nikt tego nie zauwazy.

Gość marteczka55555
jestes zajebisty napisz jeszcze cos specjalnie dla mnie mamy podobe poczucie humoru

Gość Mala_Mi_Taka_To
cymbałki ??