Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pfczółka

Romans... Ryzykować?

Polecane posty

...fakt- nie wiem, dlaczego jesteś taka agresywna. Zapytałam teoretycznie tylko. Nie mam zamiaru szmacić się z każdym, kto spojrzy na mnie łakomie, tylko pytam, co zrobiłybyście w mojej sytuacji. To wszystko. A ty się wkur...asz, zamiast mi spokojnie odpowiedziec. Nie mam charakteru \"zdrajcy\", więc ta sytuacja jest dla mnie nowa.

Gość ..fakt
zal mi Ciebie

Gość megie22
jak mozesz mowic o milosci do swojego faceta skoro myslisz o seksie z innym??? moze zapytaj go o zdanie: co sadzi o tym zebys urozmaicila sobie zycie seksualne z obcym mezczyzna? przeciez to tylko czysty seks???????!!! wrrr... ciekawa jestem co by Ci powiedzial! nie lubie bab takich jak ty! nara.

Gość ..fakt
szkoda slow-no comments

No dobra, powiem, o co mi naprawdę chodzi. Kiedy yobrażę sobie, jak by to było z moim szefem, nabieram większej ochoty na mojego chłopaka. Tak jest od kilku miesięcy. I to jest wg was złe? Że nam jest super w łóżku właśnie dzięki temu?

Gość ..fakt
zlituj sie dziewczyno i lepiej nic juz nie pisz bo tylko sie pograzasz

Gość nie nie nie nie
zdecydowanie nie.. po co

Gość juz mu pewnie dala
jeszcze nie spotkalm laski w pacy ktorej bym nieprzelecial :) oczywiscie jak mi sie podoba :) wszystkie biurwy to dajki :) lubie je:) tylko ze tak szybko sie nudza a ja nie mam w nieskonczonosc etatow dla nowych :(

Gość taka jedna co zaryzykowała...
i jak do tej pory nie załuje. zoboaczymy moze za jakis czas bede pluc sobie w twarz. ale jak narazie jest SUPER :) w końcu RAZ SIE ZYJE, swoja droga takia przerwa w czasie pracy jest calkiem przyjemna;)

Ale ludzie sa pojebani. Dla niektórych seks to tak od ręki - tylko dupsko wypiąć. Szanujcie sie dziewczyny, na Boga. Widzisz a nie grzmisz. Postaw sie na miejscu drugiej osoby! Ja bym się wkurwiła jak złoto jakby mnie chłop w rogi walił i ucięła bym mu torbę przy samym żołędziu. Nic nie boli tak jak zdrada przez ukochaną, najwazniejszą osobę.

pfczółka - jeszcze nieraz spodoba Ci się jakiś facet tak erotycznie. To normalne. I co? Z każdym takim będziesz chciała....? ;) Lepiej o nim nie myśl, bo tylko rozpalasz wyobraźnię i im dłużej myślisz, tym bardziej masz ochotę. Radziłabym pomyśleć, co fajnego mogłabyś zrobić, żeby w Twoim związku było ciekawiej. Jeśli nie masz pomysłów, to zapytaj ludzi z forum - oni zawsze jakiś ciekawy pomysł podsuną. Życzę powodzenia. :)

Gość Nie ryzykuj
bo nie warto, za dużo będziesz miała do stracenia, na początku może być fajnie, ale póżniej się uwikłasz i ciężko się będzie z tego wyplątać, dla niego to będzie tylko odskocznia i udany seks, a co będzie z Tobą jak się zaangażujesz

Gość mmmilutka
Witam Was nie wiem od czego zaczac bo sama mam ochote na swojego szefa.mniam mniam

Gość aaasssdddd
Skoro nawet teoretycznie rozważasz możliwość bzyknięcia się z kimś innym niż Twój facet oznacza to, że jesteś zdolna do zdrady. Jak byś nie była zdolna do zdrady i wierna to by Ci takie myśli po głowie nie chodziły a na pewno nie pytała byś innych na forum co by zrobili w takiej sytuacji.

Gość gość
Do autorki--> chcesz sie skurrwić, romansuj....Kobieta z zasadami i honorem najpierw by zakonczyła związek, w którym jest jej tak choojowo, że aż mysli o zdradzie🖐️