Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babcia emerytka

emerytki

Polecane posty

Gość babcia emerytka

witanko! czy kafetreria tylko dla młodych? moze jakies emerytki , babcie tez tu buszuja?

Gość M_Y
Witam ! Babcie też tu

Gość Taki sobie
Mam 72 lata i nigdy nie mialem dziewczyny.

Gość frodencja
Ja jestem emerytka, ale jeszcze nie babcia.Moje dzieci nie palą się do zalegalizowanych związkówi i potomków .Nie wyczuwam dlaczego. Sama wyszłam za mąż w wieku 23 lat pierwsze dziecko 26 lat i nigdy tego nie żałowałam. Może moje dzieci uważają, że głupio zrobiłam i chcą inaczej ?

Gość Emerytka2
życie na emeryturze jest strasznie puste i nudne....

Gość puste i nudne
?? Wszystko zależy od wysokości emerytury i od tego czy nie wyda sie jej w całości na wnuki lub kościół :-)

Gość Emerytka2
ja nie wydaję pieniędzy na wnuki i kościół a nudzę się .W pracy było ciekawie, bardzo lubiłam swoją pracę.Wszystkie rozrywki nudzą mnie, bo są bierne, nie ma w nich prawdziwego ryzyka, prawdziwej adrenaliny.

Gość babcia 12
kocham wnuki, ale bardzo mnie męczą.

Gość BARBARA-ANNA
To nie możliwe, że się nudzicie. Ja jestem juz trzy lata na emeryturze i ani jednego dnia się nie nudziłam. A zaznaczam, że bardzo lubiłam swoja pracę. Natomiast teraz wreszcie mogę robić tylko to, co sprawia mi radość. Zapisałam się na Uniwersytet Trzeciego Wieku - jest super w gronie starszych Pań. Chodze do kina, teatru i na koncerty. Wszędzie dopyuje się o ulgowe bilety lub wręcz darmowe kart wstepu. Jeśli któraś z Pań mieszkająca w Warszawie ma ochote skorzystac z moich doświadczeń w zpełnianiu wolnego czasu i sprawianiu sobie masy przyjemności - to bradzo proszę - pomogę, doradzę, podpowiem