Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

beettyyyy

gdzie ci mezczyzni....prawdziwi tacy....?

Polecane posty

witam Was wszystkich! ostatnio chodzi mi po glowce pytanko: gdzie można znależć prawdziwych mężczyzn, poznac ich a potem nawet sie w nich zakochac? Poza tym chcialam sie dowiedziec czy istnieje milość od pierwszego wejrzenia??

Gość Moje serce bije mocniej
Sa, To Ci ktorzy nas mecza i przez ktorych nie spimy po nocach :( BRRRRRR

prawdziwi? a co to znaczy prawdziwy mężczyzna? :D wszyscy są prawdziwi:) o ile nie są kobietami :D

ale Ci PRAWDZIWI to już dawno zajęci :D bo tacy byli cudowni :D miłość od pierwszego wejrzenia? ja bym to nazwała zauroczeniem :D tak. istnieje :D

no domyslam sie ze to jest zauroczenia ale tak fajnie sie nazywa - \"milość od pierwszego wejrzenia\"

gdzie można znależć prawdziwych mężczyzn.....----------->z pewnoscia prawdziwych nie znajdziesz w wirtualnym swiecie:D:D:D ja polecam odejsc od komputera wyjsc z domu i sie rozejrzec;);)

ale Ci PRAWDZIWI to już dawno zajęci bo tacy byli cudowni ------>chyba nie do konca;) ale pewnie cos prawdy w tym jest;);)

Powstaje jeszcze pytanie, co to znaczy prawdziwy mężczyzna? Coś mi się zdaje, że jeśli podejść do tego naukowo to mają się już na wyginięciu :p i coś niecoś im się kurczy i zanika ... i nie mam na myśli ich przyrodzenia. Prawdziwy gatunek męski wymiera http://www.innastrona.pl/lifestyle_gatunek.phtml A tak poza tym pojęcie prawdziwy mężczyzna to też nasza kobieca kwestia gustu. Dla mnie np prawdziwy mężczyzna to absolutnie nie osoba metroseksualna, po prostu mnie odrzuca od wypicowanych, zafarbowanych, wyglancowanych facecików, po prostu jak dla mnie ochyda. Facet ma być czysty i zadbany, ale tak ... hmm po męsku, nie może siedziec więcej przed lustrem niż ja. :) Jeśli prawdziwy mężczyzna to absolutnie fajnie zbudowany - nie chodzi mi o przerost tkanki mięśniowej nad tkanką mózgową tylko, żeby był wysportowany i silny. Tak, żeby dawał mi poczucie bezpieczeństwa. Taki osobisty bodyguard :) Prawdziwy mężczyzna to taki, który nie pozwoli, żebym przez niego cierpiała i płakała. Prawdziwy mężczyzna to taki, który daje siłę, ciepło, przy któym moge czuć się jak mała dziewczynka. Po trudzie codziennego dnia, chciałabym mieć to bezpieczeństwo silnego ramienia. Prawdziwy mężczyzna tot aki przy którym mogłabym być prawdziwą kobietą. Prawdziwy mężczyzna to ... lek na całe zło. A gdzie oni są, niestety nie spotkałam jeszcze ... :(

no tam tez nie ma, bo wszyscy juz zajeci------>to dlaczego sadzisz ze na forum jest inaczej?;) chyba tylko dlatego ze tutaj kazdy moze napisac ze jest super i ciezko to bedzie zweryfikoweac;)

sebaa - chodziło mi o to, że np. faceci w wieku powyżej 24 lat są zajęci.. bo byli cudowni :D albo zostały same gapy, których to nikt nie chciał z jakichś tam powodów :D może nie do końca, może są wyjątki, ale prawdy w tym też trochę jest :D

Nigella gryzie zgadzam sie z twoim stwierdzeniem \"Prawdziwy mężczyzna to taki, który nie pozwoli, żebym przez niego cierpiała i płakała. Prawdziwy mężczyzna to taki, który daje siłę, ciepło, przy któym moge czuć się jak mała dziewczynka. Po trudzie codziennego dnia, chciałabym mieć to bezpieczeństwo silnego ramienia. Prawdziwy mężczyzna tot aki przy którym mogłabym być prawdziwą kobietą. Prawdziwy mężczyzna to ... lek na całe zło.\"

Nigella - ja przyłączam się też do Twojej wypowiedzi o cechach \'PRAWDZIWEGO\' mężczyzny :D są tacy... ja takiego znam :D i nikogo z nim nie zapoznam :P

tararara------->gdybym sie z Toba zgodzil to nieskromnie by to zabrzmialo wiec nic nie napisze;);););)

tararara - to szczęściara z Ciebie :) jeśli to nasz omawiany \"prawdziwy mężczyzna\" to nie musisz się obawiać, bo nie sprawi, by pojawiły sie u Ciebie łzy.

nie obawiam się :P zaufanie to podstawa:D jest silny:P dobrze zbudowany osobisty bodyguard:D oaza cierpliwości i spokoju:D i nie wiem jak on mnie znosi:D i cholerne mądry:D i młodszy :P i za wiele cech go podziwiam :D jednak istnieją tacy:D

i cudownie maluje :D życzę Wam szczęścia:D nie szuka się nikogo na siłę - to podstawa:D sami się znajdziecie:D

Oglądałam niedawno serial \"Prison break\" (polecam!) i rola Michaela Scofielda grana przez Wentworth Millera - to charakter, osobowość, wygląd (ale tylko w tym serialu) w dużym przybliżeniu odpowiada mojemu ideałowi mężczyzny. Niestetu to tylko film, ale pomarzyć można :)

daj jakis link bo jestem ciekaw jak ten Twoj ideal wyglada a seriali nie ogladam:)

Nigella gryzie -----------------> dobrze to ujełaś :) --------------------------------------------------------------------------------- Mężczyzna pyta Boga: -Dlaczego uczyniłeś kobiety takimi pięknyni ? Na to Bóg: -Abyś je kochał. Męzczyzna: -A dlaczego uczyniłeś je takimi głupimi ? Na to Bóg: -Żeby ciebie kochały !

chyba wszyscy sa na obiadku?? a tak w ogole to mam inny problem- dostalam zaproszenie do kumpeli na wesele i nie mam z kim isc, w tamtym roku bylam na weselu z osoba ktora krotko znalam i okazalo sie ze on w ogole nie potrafi sie ruszac a nie mowiac juz o tancu i co teraz?mam znowu cos takiego przezyc??

na weselu to raczej lubie tanczyc a nie tylko seidziec za stolem a jesli chodzi o wysmiewanie to \"niech sie wstydzi ten co widzi\" a nie ja, ja chce normalnie sie bawic, tanczyc