Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kochANKA....

Tak sie czasem zastanawiam.......do kochanek, żon

Polecane posty

no tak myślałam... ale co planujesz? nie widzisz z nim przyszłości, to po co z nim jesteś (rozumiem, że trudno zerwać) znajdź sobie kogoś innego, ułóż życie od nowa

czytam i czytam... i zaraz się poryczę wiem że jestem młoda, ale widać że TY też cierpisz w tym chorym związku nawet jego dziecko kochasz

Gość kochANKA....
No szukam szukam, ale nie jest tak łatwo odszukac tego jedynego...niestety. Nie potrafie odpowiedzieć dlaczego z nim jestem. Lubie go poza tym jest nam super w łózku. Jestem pewnie egoistką ale dobrze mi z nim. Poza tym naprawde miedzy nami zawiazała sie specyficzna więż. Obiecalismy sobie (on mowił ze tak by chciał) ze jak poznam kogos i odejde to zebysmy pozostali w kontakcie mailowym bo nie chciałby całkiem zerwac ze mną znajomości. W sumie rzadko sie widujemy (co dwa/trzy tygodnie) dlatego moze to tak długo trwa. Gdybysmy czesciej sie widywali to męczyłaby mnie ta sytuacja, bo zyłabym dla kochanka i on byłby w centrum zainteresowania

no widać że ty go kochasz łatwiej będzie ci kogoś znaleźć jeśli już z nim zerwiesz, pewnie porównujesz go z każdym nowo poznanym i tamci wychodzą blado. Jak już kogoś poznasz to myślę że się nie odkochasz. Pewnie powinnaś zerwać całkowicie znajomość - myśle że nie da się zostać tylko przyjaciółmi, myśle że ty do nigo wrócisz 😭

mam wrażenie że cię rozumiem, choć o zdradzie nie wiem nic wię nie mogę mieć pojęcia jak się czujesz :(

Gość kochANKA....
Ania..te słowa wspołczucia kierujesz do mnie czy do perłymorskiej..pogubiłam sie:)

niestety do ciebie ale chyba źle to zrozumiałaś przykro mi z powodu twojej sytuacji

Gość kochANKA....
Wiesz w sumie nie jest mi źle. Załozyłam ochronny pancerz zeby sie nie zakochac. Kochanek jest mi cholernie bliski, ale nie kocham go. NIe mysle o tym. W sumie podchodze do tego w ten sposób ze mam stałego faceta na seks (a przy tym dobrego kumpla). Inne na imprezach kochaja sie z róznymi facetami a ja mam stałego. Kurde seks to wspamniała sprawa i mimo tego ze nie mam faceta to nie zyje w celibacie

jestem bardzo uczuciowa i się tym przejełam podziwiam że się umiesz zdystansować

Gość perelkamorska
kurde ja zakochalam sie od pierwszego wejrzenia i nie bylo ratunku hehe trwa to nadal i nie wiem jak sie okochac...

Gość kochANKA....
A nadal sie spotykasz z nim?

Gość perelkamorska
kiedys spotykalam sie tak jak ty 2 razy w miesiacu teraz niewidzialam sie 2 miesiqace bo zmienil prace czaem dzwonie do niego..tesknie ze wzgledu na jego prace nie mozemy sie widywac ja cghyba oszaleje z rozpaczy myslalam ze tak bedzie lepiej ze przejdzie ale nie przechodzi

kochANKO ..ja mam wrażenie,że Tobie się wydaje,że go nie kochasz,że to wszystko kontrolujesz a w rzeczywistości jest inaczej.Być moze nawet nie zdajesz sobie sprawy jak się zaangażowałaś?.............

jestem żoną która została zdradzona (zdrada uczuciowa) i co nie jest dziwne obawiam się nadal zdrady...

spędził noc z koleżanką z pracy na imprezie integracyjnej (to się zintegrowali), przetańczyli całą noc sami i to na oczach naszych wspólnych przyjaciół, potem sie wypierał, kłamał, oszukiwał, wpadł przez esemesa (\"Ewelinko....\" -wysłał palant do mnie)... mam dalej pisać? było to rok temu a ja nie mogę jeszcze dojść do siebie :(

a powiedzieli m o tym nasi przyjaciele, donieśli na niego bo już nie mogli na to patrzeć jak mnie oszukuje a ja w ciąży i z jednym już dzieckiem w domu dawałam z siebie wszystko.... szkoda gadać :(

Gość bzzzzzzzzzzzzzzz
Nie umieją się bawić na imprezach integracyjnych. Mój tez tak się zintegrował głupią cipą.

od tego czasu już jest wszystko inaczej nie ufam mu i chyba nie potrafie już pokochać na razie związek jest w zawieszeniu

Gość do anka_23
no a wyobrazam sobie, jak "przyjemnie"musialo byc Ewelince...

ta Ewelinka to tak do wszystkich w pracy (głupia i młoda) jak jakiś wacet chce podupczyć to chętnie dam telefon :)

Gość do anka_23
anko ja spotkalam w pracy zonatego i tez próbowal no moze nie tańca..niewazne, nie mielismy imprezy integracyjnej w kazdym razie taki byl odwazny, ze na ilucy nie przyznal sie, ze się znamy (!) nie odpowiedzial na "czesc" tak się zemscil za to, ze dostal kosza

Gość do anka_23
dodam, ze nasze firmy wspolpracują , nie pracujemy razem na stale