Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość afi

pytanko...

Polecane posty

Gość afi

Czy w swiezo zaschnietym sluzie z meskiego czlonka moga byc plemniki? Nie chodzi mi o jakies stere plamy po sluzie tylko o taki 5 minutowy. Chlopak dotknal wilgotnym czlonkiem mego odbytu, czy w tym sluzie mogly byc plemniki? Czy pozniej podcierajac sie papierem toaletowym moglam przeniesc te plemniki do pochwy?

Gość VVVVV
teoretycznie tak

Gość Amarulka
naglowek w gazecie "zaplodniona przez odbyt"

Gość przeprowadzmy analize
plemniki sa w tym sluzie......a to czy dostaly sie przez papier do pochwy to mysle ze raczej nie bo tez mialam takie sytuacje . no chyba ze tym papierem wycieralas sie dobitnie...

Gość co znaczy
dobitnie?

Gość dziwneeeeeeeeeee
dobitnie....hehe moze ze nie tylko przetarla a wycierala dokladnie:-)

Gość afi
czy w tak glupi sposob mozna zajsc w ciaze? w najblizszych dniach powinnam dostac okres a nic nie czuje. nie boli mnie brzuch ani piersi. a moze to tylke przez stres mi sie opozni.

Gość wiem jak to jest hmmmmmm
tez mialam takie sytuacje a nawet gorsze bo np . dotykalismy sie z chlopakiem i on mial wytrysk na moje udo a ja to wytarlam i majtki ubralam ,spodnie i tez to roznosilam i jakos nic sie nie stalo .......

Gość afi
dodam, ze to nie byl swiezy i mokry sluz chlopaka. bylo go malo i byl troche przyschniety. potarlam to miejsce papierem i potem tym samym wytarlam pochwe. dopiero pozniej zczailam, ze sluz na pupie nie byl moj tylko narzeczonego.

Gość wiem jak to jest hhhhhmmmmmm
no to moim zdaniem nie powinnas miec powody do niepokoju, bo w takim sluzie jest nieiele plemnikow a jak zaschniety to one moze juz poumieraly.....a bylo to w dni plodne czy nieplodne?

Gość afi
chyba byl to dzien plodny!

Gość papierem
wytarłas pochwe:D:D:D:D:D:D:D???????????/A to ci dopiero:D:D:D:D:D:D

Gość wiem jak to jest eeeechhhhhhh
nie wiem szanse na ciaze sa male ale wiem ze sie stresujesz...ja mialam duzo takich sytuacji m.in jak wyzej Ci napisalam i nic. a Twoj to sie nawet nie spusci wiec male szanse a plemniki moga pozyc nawet 5 dni ale w jakims otoczeniu np pochwie ale jak powiedzialas ze to juz byl suchy sluz to moze zdazyly wyginac.l

Gość afi
dziekuje za pocieszajace slowa!!! mam nadzieje, ze niepotrzebnie zawracam sobie tym glowe.

Gość afi
W najblizszych dniach czekam na okres. Tylko ze wcale nie boli mnie brzuch ani piersi. Nic nie czuje!