Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki sobie

Mam 39 lat i nigdy nie mialem kochanki.

Polecane posty

Gość Taki sobie

CHCE COS Z TYM ZROBIC!

Gość e e
no to szukaj naiwnej

Gość Taki sobie
Moze byc i naiwna,nie jestem wybredny .

Gość daj sobie spokój
daj sobie spokój i zajmij się żoną

Rozbawiles mnie stary :) Własnie , mnostwo jest tutaj ludzi którzy mają nicki \" mam ... lat i nigdy nie mialem dziewczyny/chłopaka\" wiec teraz niech wpisuja sie ci którzy mają xx lat i nie mieli jeszcze kochanki/kochanka :)

Gość jak nigdy nie miał
kochanki to moze i zony tez nie ...:) slyszalem ze jest sporo 39 letnich prawiczkow a to jeden z nich

Gość Taki sobie
Nie wiedzialem ,ze posiadanie kochanki jest takie potepiane. W islamie maja po kilka kochanek i tam sie nikt temu nie dziwi Zdrowa konkurencja ,bo kobiety -kochanki bardziej sie staraja.

Gość Taki sobie
Dziekuje moderatorowi ,ze skasowal jakas wypowiedz ,w ktorej ktos wyzwal mnie od szmat. Wiem ,ze to juz ostatni dzwon ,zeby sobie kogos znalezc i nigdy nie zaznam smaku innej kobiety ..moje zycie bedzie niepelne.

Gość maja wiele żon
w islamie ale nie kochanek glupku ...za kochanke to by cie tam ukamienowali :) ..Facet w Iranie moze miec kilka zon ale pod jednym warunkiem - musi miec za co je utrzymac:) nigdy nie jest tak ze golodupiec ma kilka zon .Nigdy ,podobnie a Arabii Saudyjskiej czy Kuwejcie. Chlopie wiejski kochanek ci sie zachciewa to idz do agencji tam se znajdziesz jakiegos kaszalota i sobie podymasz :)

Gość Taki sobie
Nie chodzi mi o panienki z agencji.Takie pieciominutowki mnie intresuja.Jezeli chodzi o ten przyklad ze swiata islamu mialem na mysli ,ze uklad facet i kilka zgodnych zon-kochanek jest mozliwy.Po prostu chcialbym sie jeszcze raz zakochac i tyle.

Gość
A jesteś z kimś w zwiazku? Jeżeli tak,to idz i lecz się(-może nie jest jeszcze za pózno),zamiast szukać wrażeń.

Gość daj sobie spokój
A jeśli głupku wkońcu zdradzisz tą swoją żonę, to życzę ci, żeby ona też cię zdradziła. Chcesz tego?

Gość no pewnie ze nie chce
ona ma byc wierna i piec mu ciasta ,i gotowac obiadki ,i prac gacie a on se bedzie na kochanke kaske wydawal bo chce sie zakochac drugi raz ,bo jego zycie jest niepelne :) dlaczego nie potraficie zrozumiec tego chlopa :)

Gość Do jednego
Takiego sobie Mogę być twoją kochanką :)) Mam 60 lat, nie mam zębów, ledwo chodzę, ale przecież nie jesteś wybredny, nie?

Gość Taki sobie
Widze ,ze bedzie trudno.Ale juz postanowione.Obmyslam strategie jak sie zabrac do tego.Mam na oku juz fajna 28 letnia dziewczyne z dzieckiem .Tylko ,ze ona mieszka na tej samej ulicy.Musi byc to ktos z daleka okolo 100 km .Moglibysmy spotykac sie np. w gorach.

Gość robert41t
każdemu zdradzającemu pwiem tylko jedno . okradniesz kogoś od kogo oczekujesz najwięcej będziesz skryty złodziej.domowy.... i jak ci jaj starczy to porozmawiaj o tym z żoną he he ....ciekawe czy będziesz po tym bardziej facetem czy bardziej dziwką pa pa . a c z uczuciami partnerki to odpowiedzialność poważnego faceta czy chłopca z piaskownicy .

Gość daj sobie spokój
Robert41t Jesteś moim guru

Mam 21 lat i 10 miesięcy i nigdy nie miałem kochanki;)