Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hefalumpa

Przyspieszony slub

Polecane posty

Gość hefalumpa

Slub mial byc za rok w lipcu a tu...jestem w ciazy..termin ma 5 maj 2007. Co teraz..na razie tylko sale zarezerwowalismy..wiec zaliczka przepadnie..Ale tak realnie patrzac ile najmniej potrzeba zeby zorganizowac slub na ok 60 osob.. cholerka..BARDZO sie ciesze z dzidzi ale z tym slubem to wolalabym nie wygladac jak ciezarowka ...ma ktoras doswiadczenie..poradzcie...help ..

Ja tez miałam przyspieszony slub, ale co z tego było cudownie. Brałam ślub pod koniec 4 miesiąca i prawie nic nie było widać jeśli tym sie przejmujesz. U mnie wszyscy goscie wiedzieli, że jestem w ciązy bo to przecież wielka radości. Daliśmy rade wszystko zorganizować w 3 miesiące i to obok narodzin mojego synka były najpiekniejsze chwile w moim życiu. Pozdrawiam i gratuluje

Gość iwi123
a moze po prostu zróbcie ten ślub w lipcu juz po urodzeniu dzidzi

To zrób pod koniec września , albo w październiku ... Zapytaj może sala w tych termionach nie jest zajęta ... Nie powinni raczej robić problemu z przełożeniem daty ... a reszta ? w październiku nie jest dużo ślubów , więc zespół , fotograf czy kościół też może mają wolne terminy :)