Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malowana lala

poznalam chlopaka na gg i cudnie nam sie rozmawialo

Polecane posty

Gość mietkaaa
dzieci ile wy macie lat? sadzac po inteligentnej dyskusji to tak kolo 15?

ludzie wy jej wierzycie? :D jaja sobie chyba ktos robi, jak mozna byc az takim durniem :o

Gość malowana lala
zaluje ze wogole was sie spytalam, troche tolerancji a nie od razu oceniacie po pozorach:(

Gość analizator uczuciowy
Heh, no jasne slij piosenkę, do Ciebie juz nic nie dociera, że nawet wstępne wyznania jakie zrobiłaś na gg, to już są smieszne i żałosne

Gość łłłłłłłłłoooooooo matko

Gość kaisz
ty kończysz studia ??? a przepraszam jakie ??? obciąganie stosowane czy specjalizację szukania chłopa ??

Gość malowana lala
:( zamykam topik

Gość malowana lala...
a ile wy macie lat?

Gość malowana lala
ja 23 on 27 ijuz dajcie mi spokoj:(

Gość serves
o my gosh...a ja gadam na gg z facetem ktory ma 28 lat i przez dwa tygodznie nawet nie napomknął o tym ze ma od 6 lat żone i dziecko.... a było o wiele słodziej i fajniej niż w twoich rozmowach z tym Adamem... i co? olej go albo utzrymuj znajomosc kumpelska bo ja tak zamierzam robic.... ehh...a do tego w tych romowach twoich i jego nie ma syganlu ze jest toba zainteresowany...

Gość mnie interesuje jedno
jak można kogoś poznać na gg?! Wpisujecie jakikolwiek numer i zagadujecie na chybił trafił czy jak?!

Gość Majaaaaa
malowana lala, to na prawde zalosne, a mowie o tym, bo sama tak kiedys postapilam i wyszlam na idotke, nigdy nie wiesz kto jest po drugiej stronie, a jesli on korzysta z kafeterii i zobaczy, ze swoje rozmowy przedstawilas calemu swiatu to Cie wyklnie, a jesli juz naprawde tak bardzo Ci na nim zalezy, to poczekaj az wrocdi z wakacji i sam sie odezwie

Gość gryzipior
We are sending out A love message to the world A love message to the world Can you hear the message of love? Can you hear the message of love? (SCOOTER) Peace! Save your life! Love message! (FUN FACTORY) Listen up cause it's about time Love and sex is still no crime A big disease with a little name Is serious and it's no game Everbody needs information Here - there in every nation Go out, have fun, but live and learn Protect yourself that's our concern (MASTERBOY) Protection can save your life So free your mind, enjoy the drive Keep control, don't drive to fast Save your soul and make it last H.I.V. is my worry You rather be save then sorry Awareness of what's going on Do the right thing: Put it on! (ZUSAMMEN) We are sending out A love message to the world A love message to the world Can you hear the message of love? (WORLDS APART) Love message Love message Love message - Can you feel it? Love message - Can you see it? Love message - Can you hear it? Love message, can you hear the message of love Love message, can you hear the message of love (SCOOTER) Love message Love message (E-ROTIC) Love and sex is all around Don't forget it, if you found Someone for satisfaction Do think first and use protection Sex, sex, sex is fun but don't be silly Just make sure, you use a billy boy Don't burn your hands Trust my word cause we are friends (MR. PRESIDENT) Friends are friends and what we are for Is to keep everybody comin' back for more Love without taking a chance Don't risk your life it's in your hands Everybody should take stand Spread the words over the land From down under, from above Here the message of love (ZUSAMMEN) We are sending out A love message to the world A love message to the world Can you hear the message of love? (WORLDS APART) Love Message Love Message Love message - Can you feel it? Love message - Can you see it? Love message - Can you hear it? Love message, can you hear the message of love Love message, can you hear the message of love (SCOOTER) Love message Love message (SCOOTER) Love message!!!!

Gość cytat roku
:):):) "ja nie lubie brunetow bo kojarza mi sie z rumunami dlatego jestem blondi" typowa BLONDI gratulacje

Gość malowana lala
mow do siebie ja juz was nie czytam! dajcie mi spokoj! zglaszam ten topic do usniecia! odwalcie sie

Gość Majaaaaa
a jak przecytalam ten tekst to jakos nie widze zwiazku z Twoja sytuacja, nie sadze by wyslanie mu tego bylo dobrym pomyslem

Gość Majaaaaa
a jak przecytalam ten tekst to jakos nie widze zwiazku z Twoja sytuacja, nie sadze by wyslanie mu tego bylo dobrym pomyslem

Gość a ja mysle ze skoro
z Toba rozmawial to Cie polubil, wiec moze zaryzykuj?

Gość majaaaaaa
nie prawda, faceci czseto nas oszukuja, moze lubil rozmowy z Toba i wydalas sie mu interesujaca, ale rownie dobrze on moze miec nawet zone i dziecko, zas w swiecie realnym tez taka sytacja moze sie wydarzyc, bo faceci tacy wlasnie sa, dlatego pisze Ci to bys sie nie nastawiala na stala znajomosc z tym mezczyzna, bo mozesz sie zawiesc, a tego bys nie chciala i ja tego nikomu nie zycze

Doczytalam do konca. Jak juz ktoś napisal, nie widze tam głębszego porozumienia oprocz typowych rozmow \"zapoznawczych\" na gg. Wklejasz tutaj te rozmowy, a ja proponuje zebys bez egzaltacji przeanalizowala chocby ostatnia, kilka razy tam powiedzialas mu cos milego, a on albo odpowiedzial usmiechem, albo wcale nie podjal tematu, nie mowiac juz o tym, ze nie odpowiedzial Ci tym samym. Moim zdaniem, jesli chcesz dalej kontynuowac i rozwijac ta znajomosc, to narazie wyluzuj, niech jedzie na te wakacje i daj mu czas na przejecie inicjatywy, jesli nie skorzysta, to znaczy, ze nie traktuje tych waszych rozmow tak samo jak Ty, mimo wypowiadnych slow nawet. A ponadto faktycznie jego styl wypowiadania sie po polsku :) strasznie razi :).

Tylko nie pisz ze te studia to na państwowej uczelni bo sie zalamię :P Co robić? Nie wiem, może daj na zapowiedzi? W koncu to taka love ze nie pogadasz ;) \"ja jestem inna i on tez, my do siebie pasujemy\" that\'s right :P

majaaaaaa - dokładnie, świat wirtualny to niestety matrix, kazdy moze byc kim chce, w realnym tez trzeba miec ograniczone zaufanie wobec nowo poznanych osob.

To musi byc prowokacja :D To niemozliwe, zeby takie \"bla bla bla\" uznac za porozumienie dusz ;) W zyciu bym sie nie chciala spotkac z tym delikwentem nawet jakby sa zaproponowal :D