ja123456 0 Napisano Sierpień 13, 2006 cześć dziewczyny... mam pytanie. skad wziac kalendarzyk menstryacyjny?? ja zapisuje swoje miesiaczki w zwyklym a widzialam kiedyś taki specjalny do tego celu tylko nie wiem skad taki wziac... a wy gdzie zapisujecie swoje miesiączki??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość corinne Napisano Sierpień 13, 2006 takie specjalne czasem dodaja do tamponow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOSIACZKI O 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Można go wziąść w gabinecie u ginekologa. Ja przynajmniej tam się zaopatruję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ja123456 0 Napisano Sierpień 13, 2006 byłam ostatnio i ginekologa ale nie widziałam tam nic takiego ;(( a tamponow nie używm pewnie dlatego się nie tatknelam... a może w aptece mozna kupić?? jak myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wink Napisano Sierpień 13, 2006 do podpasek też czasem dodają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOSIACZKI O 0 Napisano Sierpień 13, 2006 To spytaj lekarza o taki kalendarzyk bo oni to dostają jako materiały reklamowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość heja heja Napisano Sierpień 14, 2006 ktoś jeszce ma pomysl?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasssieńkaaa Napisano Sierpień 14, 2006 zapisuj sobie w normalnym kalendarzu...rób kółeczka w dniu w krórym zacznie się okres i kreskę na dni w których trwa. Zwykły kalendarzyk. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach