Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karol X Gustaw

Dlaczego grube dziewczyny próbują podrywać przystojnych mężczyzn

Polecane posty

Gość To ja ___________
Tak sobie mysle....ciekawe po rozmowie z jakim "Karolkiem" powstal scenariusz na film " SEKSMISJA" ;)

karol, jak nie chcesz nie właściwych genów to idźcie z żoną do banku spermy, mniejsze ryzyko głupoty bo tam robią testy podobno.

Gość Karol X Gustaw
SZCZUPLA TAK - CHUDA NIE !!! widzisz roznice ????

Gość ehhhhhh
a ja uważam ze karol i paker mają 100% racji. każda kobieta jezeli tylko zechce to schudnie. gadanie, ze są grube i tez podobaja sie facetom to tylko szukanie usprawiedliwienia dla swojej nadwagi i lenistwa

Gość Wrom
Z tym że za chuda dziewczyna jest jeszcze brzydsza od tej grubej.

Gość nie gruba nie chuda
Karol----------> adlaczego ty masz sądzić co jest dobre a co złe "jedni wolą zapach skarpet inni pomarańczy" :D

Gość nie gruba nie chuda
mam brzydki charakter ----------> :classic_cool: ;)

Gość Karol X Gustaw
W polskiej rzeczywistości ubezpieczycielem jest de facto państwo finansowane z kieszeni podatnika. Grubasy - stali klienci opieki zdrowotnej - obciążają swoimi schorzeniami szanujących się obywateli. Nie mówię, żeby obżartuchów nie leczyć. Powinni mieć jednak świadomość, że korzystają z systemu opieki zdrowotnej w większym zakresie niż ludzie prowadzący mniej gnuśny styl życia. i dalej: Jeśli ktoś żre bez opamiętania, to znaczy, że nie wie, co to charakter, godność, człowieczeństwo. Człowiek, który stacza się do poziomu pochłaniającego wszystko tucznika, nie jest godzien szacunku. Wziąć się za siebie, trochę honoru, samozaparcia. W USA ulicami suną opasłe potwory zadowolone ze swojego wyglądu - do tego właśnie prowadzi konsumpcyjny styl życia. Grubasy - wstydźcie się!

Gość To ja ___________
Rany! To on pawaznie tak mysli?! Neurony na wakacje Ci wyjechaly ?!?!

Gość ehhhhh
karol co raz bardziej podoba mi sie to co piszesz. ostatni wpis najbardziej mnie przekonuje. wiesz dlaczego jest tyle atakó na ciebie. bo na kafe siedza sme opasłe grubasy i jakos musza sie bronić. pozdrawiam.

Gość To ja ___________
A co powiesz o - osobach otylych z powodu CHOROBY A NIE OBZARSTWA ktore czytajac co piszesz wpadaja w depresje i TEZ SA LECZONE NA KOSZT PODATNIKOW?! Ile lat pracujesz,ze tak sie Twoimi podatkami przejmujesz,co? Bo Twoje (jak widac beznadziejne) wyksztalcenie to tez ZA MOJE PIENIADZE !Szlag by trafil , no!

Gość ehhhhh
ja nie jestem gruby i nie atakuje Karola. nie generalizuj wiec chlopcze. dobrze?

straszny cham wiem o czym jest topik:) jednak musze przyznac duzo racji Karolowi,chociaz nie zgadzam sie z mysla przedwodnią,ze grubi powinni sie wiązac wyłącznie z grubymi.

Jeżeli same opasłe grubasy to wstydź się ehhhhh - opasły grubasie:D A nie przyszło ci do durnej główki że tu nikt nie broni grubasów jako takich, tylko prawa do życia dla każdego niezaleznie od cech wyglądu😠

Gość nie chuda nie gruba
COOOOOOOOOOOOOOOO ? naprawdę tak myślisz? sorki "myślisz" to złe słowo jesteś jak butelka piwa, od szyjki w góre pusty .

Gość ehhhhh
dołacze sie. myslę że takich osób spośród otyłych jest niewiele. i ona jak najbardziej zasługują na pomoc ale w wiekszości przypadków to ludzie, którzy sie obżerają i dawno juz zapomnieli co to ruch. powiedzm i ile widzisz grubasów jeżdżących na rowerze. ja akurat uwielbiam jazdę na rowerze, rolkach czy pływanie ale otyłych ludzi jakos nie da sie na scieżkach rowerowych spotkać. powiedz dlaczego? bo sa leniami!

Gość ehhhhh
nie sadze bym była opasłym grubasem z BMI 19

Gość ehhhhh
oto i nastepne usprawiedliwienie dlatego żeby sie nie ruszać.

Gość To ja ___________
A co z glupimi?

Gość gjkjkkl
Ludzie mogą być przy "kości" ale wszystko powinno mieć jakieś granice. Kiedy człowiek zaczyna przypominać hipopotama to już przesada.

a dlaczego musza się usprawiedliwiać? przez takich jak wy własnie, którzy nie potrafią zaakceptować inności. DLA WYJAŚNIENIA MOJE BMI TO 21 więc w waszej chorej skali jeszcze jestem:D

Gość Karol X Gustaw
przykro mi ale musze wyjsc... - wroce ok 22 wtedy mozemy nadal prowadzic ta interesujaca konwersacje milego popoludnia zycze szczuplym zadbanym osobom ;-)

Gość nie chuda nie gruba
garbaci - prostować się!!! :D

Gość ehhhhh
spadam stad. żałosne szukanie usprawiedliwień dla własnej nadwagi. w koncu znalazła sie osoba, która wprost nazwała rzecz po imieniu ...oczywiście wszyscy go za to zbesztali. mam nadzieję, ze za 10 lat nie bedziemy wyglądali jak opasli amerykanie (im tez pewnie kiedyś wszyscy współczuli z powodu kilku kg nadwagi) Karolek tez sobie poszedł więc i ja idę. Pozdrawiam go mocno!