Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo kumata

pamietacie akcje z polskim hydraulikiem.bomba!!!!

Polecane posty

Gość bardzo kumata

francuzom szczeka opadła,polacy s zawsze się pienią a z nas się śmieją na świecie,pomyślcie antyniemieckie kawały,na cały kraj to by było coś,polacy smiejacy się z niemiaszków zaczynam co jest grane,gdy krowy zaczynają się wydawać ładniejsze od kobiet? przekroczyliśmy granice na Odrze! licze na Was!!

Te sa fajne :) Dlaczego David Copperfield musiał odwołać swój występ w Polsce? Nikt nie był nim zainteresowany. W Polsce nie jest niczym niezwykłym gdy coś znika. * * * Po czym poznać że w Niemczech jest za wielu Polaków ? Cyganie ubezpieczają mieszkania... * * * Dlaczego nie powinieneś potrącać Polaka jadącego na rowerze ? Możliwe że to twój rower. * * Zdanie z 10 wyrazami i 4 kłamstwami ? Uczciwy Polak jedzie na trzeźwo swoim własnym samochodem do pracy. * * * Dlaczego wszyscy sprowadzają do Polski zautomatyzowane Mercedesy? Bo można je prowadzić w kajdankach. * * * Jakie są relacje pomiędzy Funtem, Dolarem i Złotym ? Dokładnie funt Złotych wart jest dolara. * * * Jaka jest różnica między polskim ślubem, a pogrzebem ? Na pogrzebie jest o jednego pijanego mniej. * * * Co jest dobrego w zimnej pogodzie ? Polacy trzymają rece w swoich kieszeniach? * * * Kiedy w Polsce jest Boże Narodzenie ? Dwa dni po tym gdy w Niemczech jest rozdanie prezentów. * * * Jaka jest pierwsza lekcja w polskiej nauce jazdy ? Otwierać drzwi przy pomocy klamki. * * * Jak nazwac Polaka bez rąk ? Godnym zaufania ! * * * Dlaczego Rosjanie kradną zawsze po dwa samochody ? Bo wracaja przez Polskę. * * * Rozmawiają dwaj kanibale przy grillu: - Nie obracaj tak szybko ! Mieso się dobrze nie upiecze ! - Nie ma mowy ! To Polak, jesli będę kręcił wolniej to ukradnie mi węgiel. * * * Jakie są najbardziej lubiane imiona w Polsce Klaudia i Klaus ! (klauen to potocznie krasc - przyp. tlumacza) * * * Co sie stanie gdy skrzyżowac Polaka z Rumunem ? Dziecko będzie za leniwe aby kraść. * * * Dlaczego polskie noworodki dostają dwa klapsy ? Pierwszy jak zwykle, drugi żeby oddał położnej zegarek.

Gość bardzo kumata
jedź do niemiec!!! meble i obrazy twoich dziadków już tam są!!!!!1

Gość 0001
To bylo dobre helmut, dawaj jeszcze jakies zagraniczne kawaly o polakach, czas posmiac sie z siebie (oj nie lubimy tego :) hehe)

Gość 0001
Jedz do Polski... Twoj samochod juz tam jest...:) lol

Gość bardzo kumata
powaliło cię!!!?

Gość 0001
A co nie mowilam jak nas polakow to boli jak sie z nas smieja .... hahaha dostajemy wtedy szalu

Gość niech Helmut pisze
bedziem wiedzieć jaki wymyślic kontratak :-)

Gość 0001
Kawal bodajze amerykanski Co po polsku oznacza slowo soap (mydło)? Notatka w slowniku: W jezyku polskim nie wystepuje takie slowo.

Gość bardzo kumata
no mam nadzieję,ze inteligentni kafeteriusze się spręza i coś wymyślą na ten po....naród

Gość bardzo kumata
biedny naród ...wypędzonych

Gość bardzo spostrzegawcza
pozwalacie na to :(

Gość bardzo spostrzegawcza
oj,chyba nie czujecie blusa,to by się musiało w necie zacząć,polacy śmiejący się z niemców,byłaby fajna jazda

Gość żenua
a podnose a co

Gość jakie te
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3274371 - Niemieccy piłkarze są jak niemieckie jedzenie, żeby byli dobrzy muszą być przywiezieni z Polski - Ostatnio tynkowałem dom pewnego satyryka z Niemiec. Jego żona mówiła na do widzenia, że ma dzięki mnie najpiękniejszy tynk w całym mieœcie oraz pierwsze orgazmy od 5-ciu lat. - Dlaczego prostytutki na Mundial w Niemczech są importowane? Żeby Niemki nie musiały dopłacać.. - Dlaczego Niemcy nie radzą sobie z powodziami? Bo nie da się ich rozstrzelać. - Niemcy wymyśœlili nowa mikrofalówkę, ma 10 miejsc siedzących. - JedŸźcie do Niemiec, majątek waszych dziadków już tam jest. - Jak to jest, że w Niemczech produkują tyle dobrych samochodów? Jak się ma takie żony, czymśœ trzeba się zająć. - Dlaczego Niemcy lubią Mercedesy? Bo mają celownik i czują się jak w Tygrysie. - Co to znaczy, gdy krowa jest ładniejsza od kobiety? Po prostu przekroczyłeœ granicę na Odrze. - Jak odróżnić niemiecką kobietę od niemieckiej krowy? Po kolczykach. - Dlaczego narodowy test inteligencji Niemców wypadł tak słabo? Bo pisali ludzie, a nie krasnale ogrodowe. - Dlaczego Niemiec nie złapie AIDS? Bo nie ma przyjaciół. - Po czym poznać postępowego Niemca? Nie odwozi dziadków do domu starców tylko na zabieg eutanazji. - Dlaczego japoński sędzia nie uznał bramki Krzynówka? Bo z przyzwyczajenia na widok Niemców podniósł rękę do góry. - Gdzie leżą Niemcy? Pod Stalingradem. - Dlaczego Krzyżacy przegrali pod Grunwaldem? Bo mieli wtedy paradę równośœci. - Wiecie, że na 10 kobiet niemieckich 12 jest brzydkich?

Gość a ile masz lat
ale stary temat

Gość nie_francuska
heh..;dobre te kawalki...... a propos polskiego hydraulika, tu we Francji caly czas o nim sie mowi ;)

Gość znacie to
Dwóch pracowników niemieckiego Media - Markt'u stoją i rozmawiają. Jeden mówi do drugiego: -Wiesz, Ci Polacy to nie są wcale takimi złodziejami. No popatrz mam tu jeszcze zegarek z pozytywką, jeszcze mi go nie ukradli. Oooo, jest nawet dedykacja "Z okazjii MATURY!!! Warszawa 1939r." _______________________________________________ - Jak zatopić niemiecką łódź podwodną ? - Trzeba wysłać nurka żeby zapukał we właz.

Gość heheheheheh
superrrrr:D

Gość Diabeł złapał Polaka Niemca
Diabeł złapał Polaka, Niemca, Ruska i mówi: Jak wasze członki będą miały razem 100 cm, to was puszczę na wolność. Polak pokazuje 50 cm Rusek pokazuje 49 cm Niemiec pokazuje 1 cm Diabeł puszcza ich na wolność. Polak zadowolony mówi: - wy się cieszcie ,że mój **** miał 50 cm, Rusek mówi: - wy się cieszcie ,że mój **** miał 49 cm, a Niemiec mówi: - wy się cieszcie, że mi ustał .

Gość tez cos mam
Przy ogromnnych trzech wykopach stoją: Polak, Niemiec i Rosjanin oraz diabeł diabeł mówi: Dziś macie u mnie dzień prezentów - skoczcie do dołu, a w trakcie skoku krzyknijcie, co chcielibyście mieć, a to się tam pojawi. No to wpierw skacze Rosjanin, krzyczy- Wódki! I ląduje w hektolitrach wódki Potem skacze Polak - Pieniędzy! I ląduje w miliardach złotych. No i kolej na Niemca, ale ten nie może się zdecydować. diabeł zniecierpliwony popycha go, a ten krzyczy w niebogłosy- O Scheisseeeee!!!

Gość tez cos mam
-Wiecie, jak powstały Niemcy? Otóż siedział sobie Pan Bóg nad rzeką Odrą i mocząc nogi w płynącej wodzie, z gliny lepił nasz piękny kraj. A to, co mu nie wyszło, wyrzucał za siebie.

Gość tez cos mam
Byli sobie Polak, Rusek i Niemiec i pewnego dnia złapał ich diabeł, ktory powiedział ze kazdy z nich ma przyjechac swoich narodowym samochodem a potem go zniszczyć to go uwolni. No wiec przyjeżdza Polak syreną, kopnął w samochód i się rozpadł, potem przyjeżdza Rusek swoim Ferrari, kopie go ile sił w nogach a samochod jak stał tak stoi, po chwili odwraca i smieje się a diabeł do niego: z czego się smiejesz teraz pojdziesz ze mną do piekła a Rusek na to: bo Niemiec czołgiem przyjechał

Gość jak ja nie lubieć szwabów

Gość tez nie lubie szwabow
Niemiecki szpieg w angielskim pubie: - Tvo martini pleez. - Dry? - Nien, I said tvo... :-)

Gość jeszcze cos ode mnie
Wiecie co sie najlepiej udalo Austriakom? Z Bethovena zrobic Austriaka a z Hitlera Niemca... ;)

Gość jeszcze cos ode mnie
Spotykają się dwaj Niemcy. Są nowymi sąsiadami. Pierwszy zagaduje nieśmiało : - Cześć Steffen, widziałem w nocy przez okno jak robiłeś TO zw swoją żoną... - Ale ty jesteś głupi Hans, przecież ja nawet nie nocowałem w domu :P