Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

.*Agniecha*.

Się wpakowałam...

Polecane posty

Poradźcie mi. Dla urozmaicenia z mężem wymyśliliśmy grę - każde wymyśla i wypisuje na kartach co chciałoby, żeby zrobiło drugie :D Kto przegra, losuje kartę i wypełnia, nie można dyskutować :D Myslałam, że trochę przesadzam bo wpisałam m.in. \"chodzi po domu nago\" i \"liże i całuje stópki\" (lubi to :) ). Ale podejrzałam, że on bezceremonialnie napisał \"robi loda ustami i połyka\" :( Ale ja nie chce.. nigdy nie kończy w ustach, co teraz ... co mam zrobić? Albo chociaż co mam jemu napisać za polecenie , żeby mu się odechciało tak perfidnie wykorzystywać sytuację :o

Gość trening czyni mistrza
Mogę Ci pomóc się nauczyć. Poproszę też kolegów, to nauka pójdzie szybciej :-)

Gość stara Rempielinska
ja to bym mu kazała zaśpiewać na imprezie u znajomych "Bo kiedy nie ma miłości..." a to musi byc cos seksualnego?

Gość ghfde5
liże odbyt i połyka wymioty ...

Tak, erotycznego. Napisałam, że \"dla urozmaicenia\" :) Byłoby lepiej, gdyby najpierw zaakceptować te pomysły.. ale wtedy to nie to samo, nie będzie niespodzianki :D Nie wiem co zrobić.. coś mu takiego wymyślę, żeby nie zrobił wtedy ja też nie będę musiała :D Tylko co.. . :o A może ktoś się bawił podobnie i ma jakieś pomysły? :)

Gość Wrom
Nie licz na to, że coś wymyślisz czego on by nie zrobił w sypialni. A z lodem i połykiem to chyba najdelikatniejsze z jego propozycji.

Gość a może by tak
przywiązać go do czegoś i kopać po jajach :classic_cool:

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
tylko nie po jajach :p

Gość a może by tak
i właśnie dlatego to dobry pomysł :classic_cool:

Gość mysle ze ee
jaja sie ssie ,a nie kopie bo mogą pęknąc i białko wyleci

Gość stara Rempielinska
moze niech on zrobi innemu facetowi laskę z polykiem...tylko wiesz, ryzyko jest, ze moze się zgodzić ;(

Gość Alina.
Niehc ogoli sobie genitalia na zero :P tego nie da rady :D niech zrobi sobie dobrze trzy razy pod rząd - nie będzie miał siły nawet na loda. Każ mu ubrać swoją bieliznę i nosić ją cały wieczór.. nie wiem co jeszcze.. są pewne rzeczy, których facet nie zrobi i już :) W ostateczności zrób z połykiem, to nie takie najgorsze :)

Gość Alina.
.. jeszcze lepsze, niech masturbuje się z finałem na Twoich oczach .. ty kompletnie ubrana, tego nie da rady :D aż się rozmarzyłam :P

Gość ADAŚ
chcesz fotkę mojego fiuta?

Gość agfera
niech załozy twój biustonosz ..Jajka pomaluj mu farbką ...

A musisz to robić? Tego nie rozumiem właśnie u niektórych kobiet, Skoro jest Twoim mężem, to musi Cię szanować, tak jak Ty jego. Powiedz mu, że nie wolno wyjkorzystywać zabawy do rzeczy, których nie chcesz robić, proste. Jak sie wkurzy, to masz o czym mysleć. To ma być miła zabawa, a nie przymus i nieprzyjemność.

Gość ------------------
powinniście najpierw ustalić zasady że n tego i tego nie robimy... i koniec.

Ja powiedziałam z góry chłopakowi, że sperma nie jest jakoś bardzo wyuzdanym napojem żeby która chciałabym mieć po stosunku w ustach. I wystarczyło raz jak skończył mi w ustach ( bez przełknięcia ) i tak mnie cofnęło, że wyplułam mu to na klatkę piersiową. Jeśli Twój mąż chce żebyś to robiła, to niech on najpierw postawi się w Twojej sytuacji i wypije kieliszek spermy, albo chociaż bez połykania wleje ją do własnej buzi. hihihi Spermie stanowczo mówimy NIE tak jak KACZYŃSKIEMU :)

YoungHypnose a czy twój facet też na ciebie pluje tym co wycieknie z twojej cipki jak cie pieści oralnie? Nie ma co podchodzić do sprawy :\" to niech on najpierw sam wypije i zobaczy jakie to wstrętne.\" Przecież nie codzi o to aby się licytować się czyje soczki gorsze. Facetowi też wydzielina z pochwy nie musi smakować. No i taki facet jest w wiele gorszej sytuacji!!! Tak w związkach jest, że ludzie mówią o swoich pragnieniach i fantazjach i nawet jeśli nam się coś nie podoba to powinniśmy odmówić, grzecznie bo wkońcu partner się przed nami otworzył powierzył jakiś sekret, marzenie i kiedy to nam się nie podoba to trzeba poprostu rzeczowo wyaśnić dlaczego, a nie odrazu kazać wypijać sperme wiadrami. I jeszcze jedno gdyby on wypił ten kieliszek spermy i oblizał się jeszcze to połknęłabyś mu????!!!!!!

Gość a ja tam lubie lodziki
z polykiem robic chlopakowi i nie wiem co Wy tu za problem macie, czuc smak spermy ukochanego mezczyzny w ustach to niesamowite uczucie, no i jasne ze nie od razu sie do tego przekonalam, ale teraz jest super.

Wpakowałaś się trochę, ale jest wyjście z tej sytuacji. Zamiast wymyślać coś obrzydliwego do zrobienia dla swojego faceta, lepiej zmodyfikuj zasady zabawy - powiedz, że zawsze ktoś może odmówić wykonania polecenia i wtedy druga osoba też może skorzystać z tego faktu i sama czegoś nie zrobić. No a swoją drogą Twój facet może napisać na każdej kartce \"robi lodzika do końca z połykiem\" i jesteś w kropce... :P