Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ancypon

Czy to ciaza?

Polecane posty

2tyg temu współzyłam i potem mialam okres a od 3 dni rano wymiotuję i nie mam apetytu! Czy jestem w ciąży? Dordzcie mi!!!!Proszę!

Gość .............000000000000
a stosowalas jakas antykoncepcje?????

to moglas chociaz uzyc prezerwatywy ale coz...a skonczyl w Tobie? wiesz okres dostalas gdzies 1,5tyg po stosunku???-wiec mozliwe ze byly to juz dni nieplodne a z drugiej strony objawy ciazy wystepuja po 2 tyg a u Ciebie wystapilo tyle czasu , nie wiem najlepiej zrob test. a mdlosci masz poranne?

No teraz na prezerwatywe to za pózno. Mdłosci i wymioty mam rano iwłasnie dlatego sie martwie!

jezeli okres dostalas 2dni po stosunku czyli powinny byc to dni nieplodne!!!!!!!dziwne

ale skonczyl w TOBIE??????bo plemniki moga 5 dni nawet zyc w pochwie a 5dzien miesiaczki moze juz byc plodny wiec moze sie uchowal jakis

szanse na ciaze sa male ale w tym przed wytryskiem tez sa plemniki wiec rozumiem ze mozesz miec obawy!!!!!dziewczyno jak Ty umiesz sie tak kochac ?ja biore tab anty i jeszcze gumka i mimo tego mam schizy ze w ciazy bede bo ze np. czyms obnizylam dzialanie tab lub gumka sie zsunie itp

soryy nie chcialam Cie urazic w zadnym wypadku!!!!!!!!!poprostu jestem straszna panikara jezeli chodzi o ciaze i podziwiam dziewczyny ktore nie maja takich obaw...zycze Ci aby to sie okazalo zwykle zatrucie pokarmowe:-)