ancypon 0 Napisano Sierpień 13, 2006 2tyg temu współzyłam i potem mialam okres a od 3 dni rano wymiotuję i nie mam apetytu! Czy jestem w ciąży? Dordzcie mi!!!!Proszę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
GOSIACZKI O 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Myślę, że nie jesteś to może być zatrucie pokarmowe ale dla pewności zrób sobie test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sygnaturka 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Nie wiem, ale pierwsze, co bym zrobiła będąc na Twoim miejscu to poszła go lekarza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancypon 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Sama nie wiem co robic ale dzieki za radę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .............000000000000 Napisano Sierpień 13, 2006 a stosowalas jakas antykoncepcje????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancypon 0 Napisano Sierpień 13, 2006 Nie nigy nie stosowałam żadnej antykoncepcji... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .............000000000000 Napisano Sierpień 13, 2006 to moglas chociaz uzyc prezerwatywy ale coz...a skonczyl w Tobie? wiesz okres dostalas gdzies 1,5tyg po stosunku???-wiec mozliwe ze byly to juz dni nieplodne a z drugiej strony objawy ciazy wystepuja po 2 tyg a u Ciebie wystapilo tyle czasu , nie wiem najlepiej zrob test. a mdlosci masz poranne? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancypon 0 Napisano Sierpień 13, 2006 No teraz na prezerwatywe to za pózno. Mdłosci i wymioty mam rano iwłasnie dlatego sie martwie! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancypon 0 Napisano Sierpień 13, 2006 okres dostalam na drugi dzien po Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .............000000000000 Napisano Sierpień 13, 2006 jezeli okres dostalas 2dni po stosunku czyli powinny byc to dni nieplodne!!!!!!!dziwne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancypon 0 Napisano Sierpień 13, 2006 No własnie dziwne.............. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .............000000000000 Napisano Sierpień 13, 2006 ale skonczyl w TOBIE??????bo plemniki moga 5 dni nawet zyc w pochwie a 5dzien miesiaczki moze juz byc plodny wiec moze sie uchowal jakis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancypon 0 Napisano Sierpień 13, 2006 No nie wyciagna ale zawsze tam cos poleci......... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .............000000000000 Napisano Sierpień 13, 2006 szanse na ciaze sa male ale w tym przed wytryskiem tez sa plemniki wiec rozumiem ze mozesz miec obawy!!!!!dziewczyno jak Ty umiesz sie tak kochac ?ja biore tab anty i jeszcze gumka i mimo tego mam schizy ze w ciazy bede bo ze np. czyms obnizylam dzialanie tab lub gumka sie zsunie itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ancypon 0 Napisano Sierpień 13, 2006 No umiem jakoś! Dzięki za pomoc!Pozdrawiam pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość .............000000000000 Napisano Sierpień 13, 2006 soryy nie chcialam Cie urazic w zadnym wypadku!!!!!!!!!poprostu jestem straszna panikara jezeli chodzi o ciaze i podziwiam dziewczyny ktore nie maja takich obaw...zycze Ci aby to sie okazalo zwykle zatrucie pokarmowe:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach