Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukamfraglesow

pamiętacie może fraglesy??

Polecane posty

Gość MatSzach
Ha!! w koncu natrafiłem na kogos kto pamieta nie tylko Fraglesy, ale bajkę o maskotkach, w tym o samym tygrysie Rakbi!!! Leciało to w znacznie pozniejszych latach , w okolicy 1995. Dzieki za podanie imienia postaci bo po głowie chodziło mi 'Rabbi' a to przecież imię/zwrot z zupełnie innej beczki ;) Cieszyłbym sie jesli znalazlby sie śmiałek który pamieta takze film fabularny (ale nie rysunkowy)o dziadku ktory znalazł ukrytą w skale kraine krasnoludków. Ow staruszek w JAKIS sposob zdolal przechytrzyc samego króla krasnali i przejął ich zloto. Gdy jednak napotkal na swej drodze upiora, stanal w obliczu powaznej proby - mial do wyboru pozostanie bogaczem, ale pod warunkiem ze zloto zachowa dla siebie. Poszedl na taki uklad choc nie trwalo to dlugo, bowiem dowiedzial sie ze ma chora wnuczkę i ruszyl jej z pomocą.Używszy zlota dla swej wnuczki, a nie dla samego siebie, lecz dla dobra innego czlowieka, zlamal zlozoną przed upiorem przysiege. I wcale tego nie zalowal .Wiedzial przeciez co jest dla niego wazniejsze I niech mi ktos powie z jakiej racji nie ma dzis za wiele tego typu tematów a zamiast tego zapodają chałę nie z tej ziemi...

Gość bażantnaśniegu
Ci, co ciągle budowali konstrukcje to DUZERSI :-)

Gość dhdsfhdf
autorze nostalgii: a ile masz lat? brakuje Pi i Sigmy :)

Gość gutkowa :).
a pamietacie tytul bajki z takim stworkiem z bardzo dlugimi uszami podobny troche do myszki barbarella czy barnaba cos takieko mi sie tylko kojazy

Gość gutkowa :).
omg ktos ukradl mi nick ... dyrektore to przez to moje uwielbienie dla ciebie

Gość mamuskaaaaaaaaaaaaaa
gutkowa to byl bromba :)