Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala mi 2

co to mi sie porobiło??? WAŻNE

Polecane posty

Gość mala mi 2

Historia wygląda tak - kochaliśmy się z moim chłopakiem przez 4 dni dośc ostro że tak powiem. Nigdy jeszcze tak nie szaleliśmy, już mnie wszystko bolało, całe wejście do pochwy a mimo to ciągle mi sie chciało :P... pierwsze 3 dni były według moich obliczeń bezpłodne, tylko jeden ost był najprawdopodobniej płodny. Kochaliśmy sie w gumce, ktora za akzdym razem zmieniał na nową i po wytrysku szedł sie dokaldnie umyć. Nigdy nie dochodzil we mnie. No niestety tzw "mizianie"* robiliśmy czasem bez ;/ i tu jest ryzyko kropelkowania :( (mizianie czyli takie nasze pieszczotki - wkałdanie na chwilke penisa do pochwy, lekkie dotykanie nim sromu etc.) Dalsza częśc opowiadania wyglada tak: 3 dni po naszym ostatnim stosunku (który przypomne wypadał w dzien płodny) zauwazylam u siebie objawy grzybicy - ból sromu, zaczerwienienie, świąd, pieczenie i charakterystyczna wydzieline. Ponieważ przebywałam na wakacjach nie mialam zbytniego dostepu do gina ;/ kupiłam sobie TANTUM ROSA i Clotrimazolum - podmywanie i smarowanie pomogło i po jakichś 4 dnia całkiem przeszło - nic nie boli, nic nie swędzi. I tu podejrzewam, iż do zainfekowania doszło przez te nasze harcorowe zabawy (?) Zastanwia mnie jednak czy możliwe jest by grzybica przeszła tak szybko :>? Nastepnie: dokadnie 8 dni po naszym ostanim stosunku (znowu przypominam ze był to dzien płodny) zaczęłam odczuwac silne bóle w prawym biodrze. Miałam podobne od dziecka, zawsze po prawej stronie, niedawno zcżeły sie nasilac. Przypuszczam, iż jest to wyrostek. Tym bardziej ze 3 tyg wczesniej mialam robiona pełna morfologie krwi - badania wyszły na bdb tylko podwyższona ilośc bialych krwinek zaciekawila lekarza (badania były robione w innym celu - chodzi o alergie na konserwanty). To właśnie potwierdzałoby objawy jakiegoś schorzenia wyrostka. Mocny ból utrzymywał sie jakieś 3 dni, ale przegłodzilam sie i ustał. Dziś mija 12 dni od naszego ostatniego stosunku. Mierze od rana temperature i uterzymuje sie w okolicach 37*C. Mam zdeczka mętlik w głowie, bo sama nie wiem jak moge to interpetować CIĄŻA czy WYROSTEK. doddam, że przy wyrostku temperatura ciała również sie podnosi. Wczoraj po wsadzeniu dwóch palców w pochwe pojawiło sie troche krwi, dziś to samo. Mogo być tak, że poprostu "zadrapałam" ścianke pochwy paznokciami (które mam dośc długie). Żeby nie było niedomowień - to moje "domowe badanie" miało na celu sprawdzenia czy nie zaszły jakies zmiany we wnętrzu. Nie wiem czemu mi to przyszło do głowy ;/ Kochani, co myslicie o tym dziwnym przebiegu objawów? "Mam nadzieje, ze to jednak wyrostek" ;/, potwierdzają to częściowo te wyniki badań mowiące o podwyższeniu białych krwinek w organiźmie, ból brzucha też mógłby wskazywać na to, ze zaczyna sie jakiś stan zapalny wyrostka, no i ta temperatura. Z drugiej jednak strony podczas ciązy też wzrasta temperatura ciała, i moga bolec jajniki (jednak mnie boli tylko jeden cły czas w tym samym miejscu, reszta podbrzusza jest ok) i jeszcze to krwawienie delikatne (też czytałam, że moze to być spowodowane zapłodnieniem), co do którego tez mam wątpliwości. Oprócz trgo ządnych innych objawów "ciążowych" nie zaobserwowałam. Ide we wtorek do lekarza, ale do tego czasu umre ze stresu. Co wy na to? Acha ostatni okres rozpoczął sie u mnie 23 lipca, a kolejny powinien pojawic sie w tą niedziele tj 19 sierpnia

Gość brylancikowa
hmmmm 1) zrobilabym, test ciążowy - bo jesli to wyrostek i bedzie potrzebna interwencja a jestes w ciazy to bedzie problem 2) główne objawy grzybicy Ci minęły ale musisz zlikwidowac jej przyczynę. zwykle przez doustne tabletki i dopochwowo clotrimazolum i smarowanie zewnetrzne tez clotrimazolum co wazniejsze, partner tez powinien byc leczony na to nawet jesli on nie ma objawow poniewaz zarazil sie - wklada penisa wiec zarazi Ciebie jesli jeszcze raz wejdzie do pochwy.on nie musi isc do lekarza Twoj ginekolog wystawi recepte i dla Ciebie i dla niego. dla niego zwykle doustnie 2 tabletki i smarowanie clotrimazolum 3) krwawienie powinnas skonsultowac z lekarzem. moze po prostu po takim ostrym seksie cos tam jest naruszone? moze malutka nadzerka? to KONIECZNIE musisz skonsultowac 4) dobrym sprawdzeniem czy wyrostek jest zagrozony to polozyc sie na plecach i sprobowac kolana podciagnac do brody zginajac nogi do siebie. jesli wtedy bol sie nasila to nie ma na co czekac tylko isc do lekarza

Gość brylancikowa
no i pomyslalabym o zabezpieczeniu podczas takiego "miziania" hmmm no chyba ze mozecie pozwolic sobie na dziecko...

1) jezeli to wyrostek to nie wiem po diabla te kombinacje i na co czkeasz dziewczyno!!!!!!!!!!!Czy nie wiesz ze jak Ci sie rozleje wyrostek to mozesz umrzec jak nie zdaza zoperowac??? A niby mamy XXI wiek...... 2) jezeli moze byc dzidzi to czekaj na termin @@@ - jak nie bedzie, rob test 3) Nie wiesz ze podczas \"miziania\" penisem i takich zabaw moze dojsc do zaplodnienia? Przeciez w wydzielinie przed wytryskiem moga znajdowac sie plemniki!!!!!!! Powodzenia i pozdrawiam