Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesworna

przerwa z anty.. a okres??

Polecane posty

Gość niesworna

Mam pytanko do doswiadczonych kobietek... ile najdluzej moze sie sponiac okres po przerwaniu brania tabletek anty..?? I jak wplywa to na samopoczucie organizmu?? :((

Gość niesworna
prosze niech sie ktos wypowie, odezwie!! Czekam!!!

Gość niesworna
Czyzby nikt nie byl w takiej sytuacji? ;(

Gość lady_in_red21
tak ze 34 dni po ostatniej tabletce pzrewaznie sie dostaje. jesli o to ci chodzi.

Witam... Spokojnie ja brałam tabletki ponad 2 lata odstawiłam je w kwietniu. Na okres czekałam 43 dni :) też panikowałam jak widac bez powodu. Nie myśl o tym... przyjdzie. A w zwiąku z samopoczuciem to odp. bylo i jest ok. Teraz mam troszke bolesne miesiączki, ale troszeczkę. I mialam problemy z cerą na początku, ale jest ok. Pozdrawiam...

Gość aneczkaaawawa
czes dziewczyny ja skonczyłam brać tabletki w czerwcu czekałam na okres 39 dni i sie doczekałam miałam 15 lipca a teraz ile musze czekać już dziś czekam 32 dzien moze być tak ze nawet te same 39 dni??? czy mogłmy sie okres rozregurować???? zawsze przed tabletkami miałam 32 dniowy cykl pomożcie

hm... ja 1 miesiączkę dostałam po 43 dniach, 2 po 37, a 3 po 28 dniach. Przed braniem tabl. okres mialam co 24 dni. Myślę,że z czasem to sie ureguluje jak dawniej...tyklo trzeba czasu i cierpliwości... :)