Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skoro

hej. mojej drukarce wlasnie cos odbilo

Polecane posty

Gość skoro

wymienilam przed chwila 3 kolorowe pojemniki z tuszem. gdy chcialam wydrukowac czarny zwykly teks okazalo sie ze linijki tekstu sa pochylone, krzywe. w dodatku przy drukowaniu slychac jakby cos "szurało" czy haczylo. co to moze byc?

Gość 000000000000000
A zrobilas wszystko jak trzeba przy wymianie?? sprobuj przeczyscic glowice...

wchodzisz -> drukarka -> preferencje-> usługi -> serwis -> wyrównanie drukarnki drukuje ci stronke z liniami pion i poziom, otwiera się okno z numerami linii, a z kartki odczytujesz która linia jest najbliżej ideału, zaznaczasz (np. A1, b6, c6, d8), POTEM KLIK I DRUKUJE CI OSTATECZNą WERSJę jesli szura to sprawdź czy pojemnik dobrze wszedł i klapka sie domyka, wyrównaj papier w podajmiku i heja :)

Gość 000000000000000
zalezy jak ma sie drukarke...

Gość skoro
szuranie usuniete. dzieki. ale nie wiem co z tym yrownaniem glowic. wydrukowalo mi mnostwo kwatracikow z numerami. co z tym zrobic? bo nie zrozumialam

Gość skoro
wydrukowalo mi 7 podzionych czarnych paskow i mam wybrac ten na ktorym nie ma bialych pasm. a sa na wszystkich i to identyczne! w dodtku zżarlo mi czarny tusz! jak go wymianie to znowu bedzie ta sama historia. zaraz mnie cos trzasnie

Gość skoro
macie jakis pomysl jak ja uzdrowic?:) help!