Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prosiii

Proszę! Odpiszcie! To dla mnie ważne!

Polecane posty

Gość prosiii

Mam włoski na dekolcie, piersiach, brzuchu i plecach... niektóre ciemne, niektóre jasne... nie widać ich, nawet jak mam odsłoniete ciało, ale mają kilka milimetrów długości... boję się, że to hirsutyzm. Czy moje obawy są słuszne? (mam 14lat, wiem, że to forum kobiece, ale przecież ja też jestem płci żeńskiej)... BOJĘ SIĘ STRASZNIE... :(

Gość brylancikowa
to normalne ze na ciele sa włoski!!!! ja tez mam i jest ok

Gość prosiii
no ale na piersiach, dekolcie i brzuchu? Na plecach to rozumiem... mam jeszcze na pupie... nie widać ich, ale boję się..

Gość brylancikowa
jesli ich nie widac to wszystko z Tobą w porządku. ja tez mam w tych miejscach ktore wymienilam malutkie niewidoczne wloski

Gość woman87
Ja niestety mam owosiene WIDOCZNE na brzuchu, koło pępka czarne! Piersi to samo!CO MAM ROBIC? JAK TO USUnAĆ? moje cialojest okropne!

hej ;-) też mam problem z tymi wstrętnymi kudłami grr i mam pytanie o ile rece nogi i brzuch sama ogarniam woskiem o tyle plecy to juz niebardzo a ostatnio zauwazylam ze to naprawde nieladnie wyglada ;/ troche głupio mi isc do kosmetyczki z tym problemem kurcze ;( dlatego mam pytanie czy mogłybyscie polecic mi jakas kosmetyczke do ktorej wy moze tez chodzicie na woskowanie pleców w Poznaniu????