Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama nie wiem kim jestem

moj pies umiera

Polecane posty

to normalne ktos go skrzywdził i boi sie ludzi ale musisz byc silna i mu pokazać ,ze ciebie sie musi sie bać :)

Gość błagam
weź go , bopotembędziesz miała wyrzuty sumienia ...a nie daj Boże coś się stanie psiakowi po Twoim wyjeździe.. Tfu ,Tfu ...

Gość cornflower
szczerze ci współczuję, 2 tygodnie temu ktoś zabił mojego rocznego kotka, Basterek był świetnym kotkiem, miał swój charakterek, nie bał się ludzi, ktoś zrobił mu dziurę w brzuchu, nawet domyślam się kto, było mi bardzo smutno, musiałam go pochować, teraz mam nmałego kotka, lae ciagle myślę jeszcze o tamtym, żałuję, że go juz nie ma

Gość błagam
ja za wrażliwa na takie zwierzęce tematy jestem ... jak jadę autem i na poboczu zobacze przejechanego psa to mam zwalaony dzień do końca ...

Gość błagam
dlaczego ludzie są tak podli ????? człowiek krzywdzący słabszego od siebie to dno !!! może to głupie ale zwierząt szkoda mi bardziej ...

Gość 394
Cornflower >> Zrobil dziore w brzuchu???! Boze, jak tak mozna? Skoro, jak piszesz, domyslasz sie, kto to zrobil, to wyciagnij jakies konsekwencje! 😡

Gość a co tam
uspic go

Gość 394
sama nie wiem kim jestem >> To bylo do Cornflower

Gość cornflower
bardzo chciałąbym wyciągnąc konsekwencje, ale nie wiem jak, on jest boagty, wredny i tyle, szkoda, że nie mam mu tego jak udowodnić

Bierz psa do siebie nie ważne że blok on tęskni z Tobą tylko tobie ufa. Miejmy nadzieję, że się wszystko zagoi. Nie rań go on chce być z Tobą. POpatrz mu w oczy nie widzisz tej bezgranicznej ufności i miłości do Ciebie. Nie zastanawiaj się bo w końcu może być za poźno i będziesz tego żałować do końca życia :) trzymam kciuki

Gość a co tam
uspac go

a co tam - kurde ty byś wszystko usypiał :O masz ty moze troche uczuć w stosunku do zwietrząt :O ? skoro lekarz mówi,że nie jest tragicznie to po co ? PO CO?

Gość olkamala
szkoda psiaka

Uważam, że pies jest do uratowania weź go i skonsultuj się z innym lekarzem wydaje mi się, że powinien mieć usunięte oba jądra. Skonsultuj się z innym weterynarzem a nawet dwoma :) zastrzyki tu chyba za bardzo nie pomogą Powodzenia daj znać co będzie

Gość błagam
No i co z psiakiem ???? Mam nadzieję że jest już szczęścliwy i zdrowy ...