Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Patrymilian

Jak zostać menagerem... ??? prosze o wskazówki.

Polecane posty

Moi przyjaciele \"robią\" od paru lat muzyke, grają tu i tam ale jest ale ... chcę im pomóc - wybić sie! Problem w tym że nie wiem od czego zacząć. Jak zostać menagerem ? Wykonać telefon .. ??? Gdzie???? Nie piszcie google - prosze- tam nic nie ma, nie mogłem nic konkretnego znaleźć. Dajcie jakieś wskazówki. Jak??? Gdzie??? itp. z gróry dziekuje [cześć]

\"chcę im pomóc - wybić sie\" to najpierw sam się wybij :P Troche kreatywności nie zaszkodzi ;)

No własnie chce ale potrzebuje wskazówki jak to zrobić gdzie zdobyć tą wiedze która do tego jest mi potrzebna.

Ale co konkretnie chciałbyś robić? Maneger to rużne rzeczy robi przecierz.Chodzi Ci o człowieka zajmującego się promowaniem muzyków?

Hmmm a czym sie teraz zajmujesz? Skonczyles jakies studia? Niestety w tej \"dzialce\" najwazniejsze jest doswiadczenie, papier to tylko dodatek ale mozliwe ze jest jakies podyplomowe lub pomaturalne studium dla animatorów kultury, nie wiem jak to sie fachowo nazywa

apollo team w lublinie!!!!!!zostaniesz jesli tylko bedziesz chciec goracopo lecam

Wygląda to tak...sam \"robie\" muzyke i mam doswiadczenie w tym kierunku ale chcialbym wypromowac jednego wokaliste który spiewa Rock i drugą grupe która robi Hip Hop chłpaki sa naprawde na poyiomie WWO itp a nawet bym powiedzal ze potrafią wiecej! Od czego mam zacząć??? potrzebuje paru wskazówek na start! Chłopaki są bardzo chętni do współpracy i miedzy nami sa warunki jasne ale potrzebuje jakis START...za kazdą rade bede bardzo wdzieczny!

Hmm to moze skontaktuj sie z agencjami artystycznymi ktore organizuja koncerty lub jesli sa poczatkujacy to moze moga spiewac w jakims pubie/klubie?

takie wystepy to oni maja ... chodzi o studio, koncerty ... gdzie mam pierw zadzwonic...czy musze dzialalnosc zarejstrowac .. jak tak to jaką...czy moge nosic tytul menagera jak zalatwie kontakt z wytwurnią itd itp chodzi tez o male informacje ale tez o duze rady

Gość przegrales zycie
Jak chcesz promowac innych skoro nie umiesz nawet wypromowac sie sam?