Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaczynam miec jej dosc

mam dosc dody

Polecane posty

nie 17 tylko 15

Gość ja tez mam jej dosc
cholera nie wskakuje moze to i lepiej bo bym wam monitor poszedl

Gość niewazme 17 czy 15
ciekawe tylko kto byl tym szczesliwcem ,szkoda ze nie napisala,niektorzy faceci to maja fart w zyciu eh..:)

ona wogle tego nie pokazuje mysli ze swoim zachowaniem pokazuje inteigencjie i swoja zyciowa madrosc i dojrzalosc a tak naprawde to jej zachowanie jest zalosne i robi z siebie wieksza idiotke niz wyglada ona sama robi z siebie glupia blondynke - stwierdzam to z uplywem czasu wczesniej miala cos do powiedzenia umiala sklecic zdanie a teraz uzywa niby slow ze slownika ale jak zacznei cos mowic to to sie kupy nie trzyma chocby jej wypowiedz zeszloroczna z sopotu cos tam sobie gadala od rzeczu i sie smiela do mikrofonu jakby byla nie w sopocie tylko w przedszkolu

Gość wszystkicgo
inteligencji ,ciala ,urody ,kasy ,popularności ,powodzenia u facetów ...................................

jej mozna zazdroscici glosu i tego ze umie spiewac co do inteligencji to bym sie sprzeczala :O

ale ta uroda ta popularnosc i to powodzenie to nie wyplywa z niej samej i z tego jaka ona jest tylko z tej jej sztucznosci i glupich zachowan i wulgarnosci

Gość doda jest ok
Na pytanie Doroty Wellman, kiedy rozpoczęła życie seksualne wspomina: "Miałam piętnaście lat. To było na Starówce w Warszawie, w bursie uczniowskiej". "Fajnie było w samolocie. W kinie, gdy byłe pełna sala" - dodaje. Doda wypowiada się w magazynie również na temat seksu z kobietami: "Z kobiet na maksa działa na mnie Angeline Jolie. Nie odmówiłabym, gdyby zaprosiła mnie do łóżka (śmiech)". jednym zdaniem cool babka

jeszcze te jej tytuly plyt bimbo i ficca a wiecie co znacza? znacza kurwa chyba to dobre okreslenie dody i mozna sie domyslac czemu tak nazwala plyty

to nie p,yty powinny sie tak nazywac tylk zespol -zamiast virgin(dziewica) :O

wg mnie to ona najlepiej by pasowala do burdelu

czym ona sie szczyci ze jako dziecko ktore ledwo co skonczylo podstatowke dalo sie przeruchac?

Gość nie mow
jakby takie laski jak doda pracowaly w burdelach to wiekszosc facetow zostawiala by tam cale wyplaty ...

Gość flyyyy
Do autorki topicu ---> moim zdaniem przemawia przez Ciebie zwykła zazdrość. Moja znajoma bardzo dobrze zna Dodę i wiem, że jest zajebistą dziewczyną. A że w dzisiejszych czasach trzeba być kontrowersyjną osobą, żeby sie "sprzedawać", to już inna sprawa.

Gość jesienna slota
Zaczynam...Ty jakas nawiedzona jestes! Nakrecasz sie laska, ktorej nawet nie znasz, obwiniasz ja o problemy w swoim zwiazku i o to, ze potrafi dzialac na wyobraznie! Moze popracuj nad soba i swoimi kompleksami zamiast ziac jadem!!!

no wlasnie dobrze napisalas SPRZEDAC SIE ona sie zwyczajnie sprzedaje a i te jej piosenki owszem ma kilka lepszych i tylko te sa ogolnie znane a reszta to pioesnki z tekstem "mam wszystko w dpuie" - szczyt mozliwosci dody :O

Gość agata----
autorko topicu, dlaczego ona cie tak obchodzi, zajmij sie swoim zyciem, to wtedy moze przestanie cie dreczyc zachowanie dody moim zdaniem doda jest bardzo ladna, bez makijazu tez widac ze ma reguralne rysy, wiadomo ze jest zrobiona, ze ma silikony, ale ma b.duzo sexapilu i w wywiadach wyglada super nie jestem fanka dody, nie slucham jej muzyki, tyko nie rozumiem takich ludzi jak autorka topicu, jedyne wytlumaczenie to zazdrosc

Gość nie gadajmy o tej debilce

ale trudno o niej nie myslec kiedy wszedzie ona w tv w necie w radiu

w kazdej gazecie

Gość jesienna slota
Ty naprawde masz problem ze soba:(

Gość jesienna slota
Opinie tak! Ale po co forsowac je na sile i to z taka zaciekloscia, jakby od tego zalezalo cale moje zycie???