Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Angela 23

ginekolog PAŃSTWOWY - Poznań

Polecane posty

Gość Angela 23

Każdy ginekolog prywatny jest suuuper:) miły, poswieca ci dużo czasu i takie tam... ale za to trzeba płacić... Jeśli jest to wizyta jednorazowa nie narusza to zbytnio naszego budżetu. Problem pojawia się wtedy gdy jestes chora i wiesz, że na jednej wizycie się nie skończy... Wtedy najlepiej udać się do ginekologa państwowego... Ale jak tu znaleźć idealnego? Czyli takiego, który byłby miłym optymistą, poświęcił ci więcej niż 5 min, zbadał cię dokładnie,... Ja takiego nie znam i prosze was o wypisywanie miejsc w poznaniu gdzie można go znaleźć:/ Raz skusiłam się na "pańtwowiaka" i mam uraz: powiedizałam, że jestem pierwszy raz i z czym przychodzę.. wskocczyłam na fotelik on wsadził metalowy (wielorazówka) wziernik i zajrzał w dziurkę... po takim badaniu oszacował co mi jest i zapisał leki o wartości 100zł:/ żadnej cytologii, żadnego wymazu, usg... wcale ze mną nie rozmawiał:/ nic sie nie dowiedziałam... na koniec rzucił zdanie: "aha.. chciała pani tabletki antykoncepcyjne" i przepisał receptę... żadnych badań, żadnego wywiadu nawet.. jakie mam miesiączki, czy mam cukrzycę itp... czas wizyty: 5 min ;( Są jacyś normalni w Poznaniu? Fachowcy? :)

Gość Angela 23
heh :) przypomniało mi się jak mojej siostry kumpela wybrała się do państwowego ginekologa bo miała zgrubienia na cyckach :) powiedził jej "ma pani raka!! :) bidulka spać nie mogła... na nastepny dzień pojechała do onkologa i sie okazało, że to normalne po ciąży, że pokarm jej się zgrulał :) tacy lekarze nadają się do "usterki" w tvn ;P

Gość Angela 23
1) na kafeterii poznanianki nie siedzą? 2) siedzą ale chodzą do prywatnych ginekologów? 3) chodzą do państwowych, ale wszyscy z nich to świnie?

Gość pegasus
hej hej ;-) Przyłączam sie do twojej prośby ja też chętnie dowiem się do kogo pujśc, chodzi o prowadzenie ciązy od 3 mies, takiego co porozmawia wyjaśni no i w moim przypadku wyłaącznie kobieta bo faceci odpadają, znacie jakiąś??

Gość pegasus
heheheh angela punkt 3 w polsce bardzo prawdopodobny ;-)

Gość pegasus
DZiewczyny niebądzcie takie , podzielcie się info

Gość Angela 23
Wczoraj wieczorem byłam u ginekologa :) Prywatnie niestety bo szybko niezainterweniowałyście :) 100zł wizyta - zapisała mi leki za 5zł i 2zł :) Więc w sumie wyszło na to samo co w państwowym bo ten baran ślepy (jak się potem okazało w aptece - aż nogi mi się ugięły) wypisał mi leki za ponad 100zł :( Pani ginekolog u której byłam (prywatnie wczoraj) baaaardzo fajna:) Sympatyczna troskliwa, delikatna, przejmuje się problemami, dużo ze mną rozmawiała, duzo wyjaśniała i co najwazniejsze zbadała mnie "wzdłuż i wszeż" :D

Gość ja chodze panstwowo
na Ul.Glogowska

Gość Angela 23
Albo okropni są ci ginekolodzy co przyjmują pacjentki państwowo i prywatnie u siebie:/ Przykład: "Rzeźnik z Dębca" (to ten on raka piersi wyżej ;) )Jest miły tylko dla tych co płacą; włazi w dupę... A jak ktoś nie płaci to oczywiście zbada, ale teksty sparawiają , ze ma się dość:/ Laska narzeka, żeby był delikatniejszy jak wkłada wziernik a ten chamskim tonem: "a jak facet ci wsadzał to nie bolało???" szkoda gadać...

Gość Angela 23
o miło :) a może dokładniejszy adres i nazwisko? ;) i coś więcej na jego temat? jakie przeżycia? :) jak długo trwa wizyta? czy to nie kolejny "szybki-bill"? :)

Gość ja chodze panstwowo
nie zgodze sie z tym prywatnie tez na debila mozna trafic polecam Medicum czy jakos tak na Glogowskiej kolo szkoly muzycznej

Gość ja chodze panstwowo
tak jest facet i babka

Gość Iloncia
wiadomo ze prywatnie jest najlepiej no ale kieszen szybko moze sie opoznic.ja chodze na nfz do Elmedu na Slowackiego(miedzy kaponiera a teatralka)jest tam facet jakis i babka Jolanta Elman z tego co sie orientuje kobitki w ciazy tez tam chodza:)jest ok

Gość trzymamn kciuki
chodzilam do denstysty prywatnie mi zeby zepsula obie jedynki