Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuniiiiia

Mój chłopak i jego sąsiadka

Polecane posty

Spotkałam własnego faceta z jego sąsiadką na spacerze w parku. Twierdzi że wygłupiali się i dlatego szli za rękę. Od dawna wiedziałam ta dziewczyna prawi mu komplementy. Myslałam że to żadna konkurencja gdzie 18 letniej dziewczynie do 28 letniego chłopaka. a jednak, czy dlla was panowie naprawdę nie ma znaczenia wiek kobiety

Gość hmmmmmmmmm............
i Ty w to uwierzylas, ze sie wyglupiali? :-0

Gość jesienna slota
O w morde!!!

Gość Martunia olej go
sciemnia ze sie wyglupiali,odpusc sobie

Gość nie wierzę w to
no skoro dla 28 letniego chłopaka, a raczej mężczyzny spacer z odiemnastolatką za rękę to wygłupy to szkoda mi Ciebie :O

Gość Martunia wlasnie
zal mi ciebie

Gość taka co cos wie
oczywiscie, ze wiek kobiety ma dla mężczyzn znaczenie, im młodsza tym lepiej. Prawiął mu komlementy?, jakos głupio brzmi to zdanie, moze chodzi ci o to, ze flirtowała z nim?

dlaczego to rozpatrujesz w kategorii wieku??? 18 lat to dorosła panna. ale facet cos kręci:O

Gość haveaniceday
heeh 18stki swizutkie są cos z tego bedzie:p

Wiek kobiety oczywiście ma znaczenie . Czym młodsza tym lepsza, NIE DZIWIĘ SIĘ że wolał osiemnastkę

Gość mimiiii
wylupiali sie?????????????ha ha ha

nie zgadzam sie, że im młodasz tym lepsza...to zalezy co facet ma pod kopułą. Wiek nie ma nic do miłości (chyba że dla baranów)!!!!!:p

Gość mimiiii
wylupiali sie!!!!!!!!!!!!!!!a to dobre.wylupiali!!!!!!!!!!!gdzieś mi "g" ucieklo.

Gość dałeś radę
no to poczekaj aż zrobi Ci dziecko i wtedy zostawi dla młodszej ehh życie

Gość a ile ty masz

lepiej sie przyjrzyj facetowi......mogli faktycznie żartować, ale to dziwne żarty.

Gość soro nie mozesz
sobie odpuscic to miej swiadomosc zycia w trojkacie

Gość To gdzie 27 letniej
do nowiutkiej 18, nie masz szans

Martunia.....nie słuchaj tych bzdur. jak facet Cie kocha to wiek nie ma dla niego znaczenia:)

Gość dziewczyna_19
po pierwsze, olej chama, tymbardziej ze nie umie sie nawet przynzac do tego ze kreci z kims na boku... brak szczerosci po drugie, nie rozumiem jakie wartosci morlane moze miec kobieta/ mezczyzna ktora swiruje cos do kolesia ktory jest w zwiazku....

jakie wartości moralne jeszcze nie są małżeństwem i poprostu jej odbila feceta. A czasmi tak jest że jak kobieta nie potrafi powiedzieć komplementu bo uważa że tylko im się należą to nawet małolatka takiego jej odbierze

Gość dziewczyna_19
czemu nie reagowalas? wiesz, pewnie pomyslisz ze prawi Ci moraly jakas szczeniara, ale ja jestem w zwiazku od 1,5 roku, moj facet ma 20 lat. juz dawno [go opieprzylam za to ze oglada sie i odprowadza wzrokiem inne laski (w moim towarzystwie). opiwprzylam i pomoglo. faceta trzeba trzymac w miare krotko. a jesli sam sobie popuszcza lanncucha to olac go. tego kwiatu to pol swiatu, jak nie ten to inny, a bycie w zwiazku z kims kto kreci.... prosze Cie, brak perspektyw juz w przedbiegach.

Gość NO I CZYM SIE TAK SZOKUJESZ
pytanie : "czy dlla was panowie naprawdę nie ma znaczenia wiek kobiety" równie dobrze mogła bys zadac to pytanko tamtej 18-to latce która poderwała ci faceta pewnie ma jędrniejsze cycki

Gość 18 to
wesołe wyluzowane słodkie ciasteczka, a 27 najczęściej już sfrustrowane, kombinują tylko jak wyjść za mąż, mają mnostwo wymagań a nic nie oferują w zamian i są stare

Gość dziewczyna_19
do faceta wartosci morlane nie sa przypisane tylko malzonkom.... w kazdym zwiazku powinna byc szczerosc lojalnosc i wiernosc, a jelsi jest inavczej to po co byc z kims kogo sie oklamuje. trzymali sie za reke, ok, niech juz nawet sobie w ten sposob zartowali, ale czy to jest lojalne, czy to jest fair wobec osoby z ktora sie jest w zwiazku? to jest chyba gest zarezerwowany dla zakochanych... wiec...

Gość Na ten temat...
Maz wraca nad ranem do domu. W drzwiach wita go zona: - O moj ty biedaku!...Znowu calonocne zebranie? - No... - Daj plaszcz...masz szminke na plaszczu...zaraz wytrzemy...pewnie znowu ta stara ksiegowa wycalowala cie w pracy? - No.... - Masz tez szminke na kolnierzyku...Pewnie ktos cie pobrudzil w autobusie?... - No... - Sciagaj lachy i kladz sie spac.Musisz odpoczac biedaku... - No.... - Jestes podrapany na plecach...Znowu wpadles w ten krzak przed domem... - No... - Krzysiek! Ty masz na sobie damskie majtki! - No to teraz kombinuj!