Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Martuniiiiia

Mój chłopak i jego sąsiadka

Polecane posty

jeśli już mówimy o braku wartości moralnych to z jego strony a nietej 18 letniej dziewczyny

Gość LUBIMY MAŁOLATKI I TYLE

Gość dziewczyna_19
no o nim tez napisalam, ze takich kolesi mozna jedynie olac... a ona... i pewnie nie tylko ona. skoro ta 3 wie ze facet jest w zwiazku to po co w ogole pcha sie na trzeciego? rozbija zwiazek i tyle oboje sa siebie warci.

Gość pewnie odbic dziewczynie
chlopaka albo sie z nim przespac to jest ok no nie? Faceet to swinia chyba cos jest w tej piosence jak wina to po równi bo obydwoje wiedzieli jak jest sytuacja i nie przeszkadzalo im ze robia dziewczyne w balona

Gość nie przesadzajmy
może była w nim zakochana, miała prawo walczyć o miłość

Gość taa byla zakochana
a łyzka na to : niemożliwe :)

Gość dziewczyna_19
zakochana nie zakochana, swinia jest, to pewne. i egoistka, bo rozwalila zwiazek zeby sama cos zyskac.

Mi by przeszkadzało gdyby moja kobieta była 10 lat starsza. Z wami dziewczyny cos nie tak że do staruchów startujecie..

Gość przesadzacie
dziewczyna 19 ....Ty myslisz ze kogos uda sie na smyczy długo trzymać?????? Jesli to prawdziwa miłośc to nic jej nie grozi. Każdy ma prawo walczyc o miłość.

Gość hej facet
ale sa tacy którzy wolą starsze partnerki i maja prawo do tego, no nie?:p

Gość dziewczyna_19
to byla ironia. ja swojemu powiedzialm raz, moze 2 razy ze nie podoba mi sie to jak patrzy na inne (od razu przychodza glupie mysli do glowy). on to zrozumial i nie robi tego, przynajmnije nie w mojej obecnosci. ja mu ufam i wiem ze nawet jak ktos mu sie wizualnie podoba to nie znaczy nic.

Gość Rosasita
Dobrze że to zdarzyło sie teraz kiedy sytuacja sie wyjaśni na pewno w niedługim czasie. Jeżeli na Twoja niekorzyść to potem bedziesz skakac z radosci, że nie wyszłaś za palanta który leci na małolaty kiedy jest zareczony. Piszecie że faceci lubia młode, świeżutkie...Oki, kazdego wybór, ale facet zareczony dokonał w pewnym stopniu wybór wczesniej.A wolni moga i za małolatami gonić!

Gość Draak
Do kolegów lubujących się w małolatkach i uważających 27-letnie dziewczyny za stare: jesteście chłopcami i szanse macie tylko u dziewcząt o prawdziwych kobietach zapomnijcie

Gość komu potrzebne
stare krowy chciałbym to miałbym na pęczki

Gość dziewczyna_19
nie ma co teoretyzowac. problem jest konkretny a odchodzenie od tematu i szukanie na sile winy jest bez sensu. ja bym dala sobie z takim kolesiem spokoj. zrobisz co chcesz, niemnije jednak pamietajk o tym ze spotyka sie z kims na boku i trzyma sie za reke, tak jak z Toba.... sory, ale dla mnie to nie do przeskoczenia

Gość a byłaś przynajmiej dla niego
dziewicą?

Gość to nie wymagaj wierności
wierz mi że przy każdej okazji będzie Cię zdradzał

Gość może sobie w końcu
znalazł porządną dziewczynę ten twój chłopak

Gość Ej tam ....
Wygłupiałam to się ja kiedyś z dwa lata młodszym kolegą jak wparowałam z nim na jego lekcję za ręke i usiadłam z nim w ławce udając uczennicę mimo że to liceum już skończyłam :O A w parku to po co oni mieli się wygłupiać ?? Żeby wrony się pośmiały ?? Pomyśl i przylutuj chłopcu i tej dziewczynie po pysku :D

Gość racja walcz
choc nie masz wielkich szans

Gość Ej tam ....
mówię Ci weźtą małolatę na stornę i skasuj jej ryło żeby raz na zawsze odechciało się jej łapać za ręke cudzego chłopa i powiedz jej że jak jeszcze raz ją zobaczysz w towarzystwie swego mena to ją znajdą w lesie. Swemu tez powiedz że nie zyczysz sobie takich numerów bo na wygłupy to za stary jest, a po pewnym czsie też walnij mu trochę komplementów żeby niue czuł się zaniedbany, jak go trochę podbudujesz komplementami to nie będzie szukał ich u obcych suczek bo będzie dowartościowany przez własną dziewczynę :D Pozdrawiam i życze powodzenia

Gość Wrom
Z sąsiadką faceta trudno się rywalizuje bo jest zawsze pod ręką. 18-nastka jest zwykle świeższa i atrakcyjniejsza niż 27-latka. Jedynie "ochrzan" i atak zazdrości może pomóc, inaczej zaczną ze sobą sypiać.

Gość daj mu wybór
ale zostaje z tobą albo idzie do niej

Gość do Ej tam
A to jest już groźba karalna ze 197 kk chyba albo 179 nie pamiętam tak czy inaczej zagrożona sankcją karną. Twoja wypowiedz zatem także jest przestępstwem jako namowa do popełnienia przestepstwa mój drogi myśl troche o czym piszesz.

Gość wieszczu
ale kobiety są naiwne, autorka topiku przekonuje o tym w 100%

Ja bym go zostawiła.... Przecież tu chodzi o Ciebie i Twoje szczęscie.Tym samym o Twoją godność.Niech bierze te małolate..widocznie jest niedojrzały emocjonalnie.Będziesz miała o jeden kłopot mniej-na przyszłośc;). I nie zgadzam się,że 27-latka jest gorsza od 18-latki..... 27-latka jest dojrzalsza i tym samym piękniejsza(jej urok potrafi docenić tylko prawdziwy mężczyzna).Natomiast facet niedojrzały wybierze nastolatke.No cóż...jego wybór...:o

Gość strasnazabaaaa
w zasadzie co to zm\naczyc nie zostawie go jej?, to nie jest rzecz abys mogła decydowac czy i komu ją zostawisz. Porozmawiaj otwarcie , jak bedzie kiręcił to nie ma sensu budowac czegokolwiek n a kłamstwie, lepiej sie o pewnych rzeczach dowiedziec wczesniej jak pozniej