Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niebieska muszelka

krwawienie 2 dni po miesiaczce i bole w dolnej czesci brzucha

Polecane posty

Gość niebieska muszelka

miesiaczka skonczyła mi sie w sobote ale podczas oddawania moczu na piepierze pojawia sie czerwony sluz. poza tym boli mnie brzuch tak jakby jajniki i ogolnie zle sie czuje. wiecie co to moze byc?

Gość niebieska muszelka
prosze o pomoc..

Gość mukaaaa
nie wiem co to moze byc

Gość niebieska muszelka
a i jeszcze cały czas chce mi sie siusiu..

Gość Iloncia
radze udac sie szybko do lekarza bo milam cos podobnego okazlalo sie ze to zakazenie drog moczowych ja poszlam za pozno i tydzien skrecalam sie z bolu prawie zalatwilam nerki.jesli mocz jest takiego wlasnie koloru taki niby brazowy ogolnie blee to niedobrze wiec idz do lekarza i zrob badanie moczu najpierw a potem zalezy co ci zaleci.

Gość bellarossa
dziękuje Iloncia, ze sie zlitowałas i odpisałas :) wiem, ze muze isc do lekarza ale niestety dzis jest swieto wiec nie moge isc.. własciwie to mnie brzuch nie boli jakos tak bardzo tylko czasem zaczyna bolec.. ale ta dziwna wydzielina zmieniła kolor teraz jest brazowa.. i pojawia sie tylko podczas oddawania moczu. dziwne to jakies w srode ide do lekarza..

Gość bellarossa
aaa to ja jestem załozycielka tematu tylko nick zmieniłam :)

najprawdopodobniej masz zapalenie dróg moczowych i pęcherza moczowego :O

Gość bellarossa
hm ale od tego moze sie stac cos bardzo zlego? chyba jesli poczekam do srody to nic takiego sie nie stanie prawda?

Gość Iloncia
nic sie nie powinno stac ale naprawde idz najlepiej jutro.mi lekarz powiedzial ze gdybym przyszla za pozno mialabym problem z nerkami ale na szczescie skonczylo sie na 2 tygodnieowej kuracji natybiotykowej itp.

Gość bellarossa
no ale to trzeba isc do zwykłego lekarza czy do ginekogoga?

Gość Iloncia
mozesz isc do tego i tego,jesli pojdziesz nawet do rodzinnego to da ci skierwanie na badania moczu od ktorego bedzie zalezec co ci dolega

Gość Iloncia
dodam ze ja sie leczylam wlasnie u normalnego

Gość e tammmmmmmmmmmmm
to wydzielina z pochwy a nie z drog moczowych !!!! zadne zapalenie,macicia sie oczyszcza,wizyta u gina wskazana a o zapaleniu drog moczowych zapomnij bo leci ci z pochwy!!!! a nie z cewki !

Gość bellarossa
e tammmmmmmmmmmmm a skad mozesz to wiedziec? hm no ja juz sama nie wiem. bo to nie jest jakis taki duzy ból.. a przy zapaleniu to chyba boli dosc mocno..

Gość nusia-21
to napewno nie zapalenie pecherza gdybys miala zapalenie pecherza moczowego to nie dalabys rady zrobic siku bo to jest okropny bol i nie boli brzuch tylko cewka moczowa........ wiem bo wiele razy mialam zapalenie pecherza moczowego wiec nie straszcie dziewczyny to tylko koncowka okresu..... macica sie oczyszcza..... najlepsze rozwiazanie to wizyta u ginekologa. pozdrawiam :)

Gość brazowa wydzielina
? to z pochwy,macica sie oczyszcza:P z cewki lecialby krwisty mocz-jesli bylaby to choroba drog moczowych ,chyba jasne ,nie? idz do ginekologa

Gość bellarossa
hm no skoro tak mowicie :) własciwie okres skonczył mi sie juz w sobote.. poza tym nigdu tak nie miałam. mimo wszystko jutro ide do ginekologa, zeby sie upewnic :) bo tak to bede sie tym zamartwiała.. :)

Gość bellarossa
wiecie ciocia mi powiedziała,ze to moga byc zwykle upławy.. wiec moze nie warto do gin isc..