murb 180 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Czyli dumbo jednak miała rację że trzeba się Ciebie bać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Klavdia Cocolino 18 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Get Out napisał: Nie mam pojęcia jak się wstrzelić w ten temat , bo jak baby prowadzą to jest tyle komplikacji i po co to komu Brum zamiast postawić na prostotę. Jak wyczyścić gaźnik w roczniku 2012 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: A Krzyś-nie-Krzyś już ci wyjawił jak się go pozbyć z forum? Tak, wyjawił. Przemyślałam to co napisał i według mnie - małe są szanse na to, żeby zniknął. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 413 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Kara Mustafa chyba. oraz 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Czyli dumbo jednak miała rację że trzeba się Ciebie bać... dumbo sie boi wlasnego cienia. a tak BTW podobno źle mi z oczu patrzy i mam grubianski chód... moze cos w tym bytz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Lubię w rozmowie barok połączony z rokoko. Szaleństwo i ja nie widzę w tym metody. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, murb napisał: Tak, wyjawił. Przemyślałam to co napisał i według mnie - małe są szanse na to, żeby zniknął. Hola hola jeszcze trzeba użyć monokryształu prawdy aby przefiltrować czy mówiłem do końca o wszystkim. Ale jesteś na dobrym tropie jeżeli szansę są znikome, bo ciężko jest dać mi ignora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: a tak BTW podobno źle mi z oczu patrzy i mam grubianski chód... moze cos w tym bytz... Fatalnie. Tuskowi też źle z oczu patrzy. Jesteście z jednej drużyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 121 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, murb napisał: Tak, wyjawił. Przemyślałam to co napisał i według mnie - małe są szanse na to, żeby zniknął. Kłamał. Sprawdzone und potwierdzone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Get Out napisał: Szaleństwo i ja nie widzę w tym metody. Szczęście, że na świecie ludzie są różni. 3 minuty temu, Get Out napisał: Hola hola jeszcze trzeba użyć monokryształu prawdy aby przefiltrować czy mówiłem do końca o wszystkim. Ale jesteś na dobrym tropie jeżeli szansę są znikome, bo ciężko jest dać mi ignora. O monokrysztale pierwsze słyszę. Mam akurat pod ręką niebieskie szkiełko. Może się nada. Z założenia nie daję nikomu ignora. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 413 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, murb napisał: A ja chcę się dowiedzieć dlaczego pociąga Cię ta ideologia. daje jednostce poczucie przynależnosci do machiny silnej, zwartej, ktora jest odpowiedzią na ludzką potrzebe przynależnosci. a fasci to siła i moc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 413 Napisano 6 godzin temu 7 minut temu, murb napisał: Fatalnie. Tuskowi też źle z oczu patrzy. Jesteście z jednej drużyny. nom... fatalnie, takie geny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Śpiąca król...caryca napisał: Kłamał. Sprawdzone und potwierdzone. W tym co powiedział jest ziarno prawdy. Mówił, że ci którzy go nie trawią nie muszą robić nic. Ale... Są jeszcze ci którzy go lubią. Więc nawet, jeśli pierwsi nie będą robić nic, czyli go ignorować to ci drudzy tego robić nie będą więc Widmo tu zostanie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał: nom... fatalnie, takie geny Też masz dziadka z wermachtu? Nie odpowiadaj. To głupia riposta. Nie jestem ciekawa Twojej genealogii. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 121 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: W tym co powiedział jest ziarno prawdy. Mówił, że ci którzy go nie trawią nie muszą robić nic. Ale... Są jeszcze ci którzy go lubią. Więc nawet, jeśli pierwsi nie będą robić nic, czyli go ignorować to ci drudzy tego robić nie będą więc Widmo tu zostanie. Z braku wrogów przyjaciel staje się wrogiem i zaczyna się kolejny cykl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: daje jednostce poczucie przynależnosci do machiny silnej, zwartej, ktora jest odpowiedzią na ludzką potrzebe przynależnosci. a fasci to siła i moc Machiny, która wywołała światowy Armagedon i ludobójstwo na skalę nieznaną do tamtego czasu. Nie niepokoi Cię to? Ta siła i moc nie sprawdziła się w działaniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Z braku wrogów przyjaciel staje się wrogiem i zaczyna się kolejny cykl. Myślę, że dobrze jest mieć w tyle głowy widok małego x w górnym lewym rogu ekranu telefonu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 6 godzin temu 21 minut temu, murb napisał: W tym co powiedział jest ziarno prawdy. Mówił, że ci którzy go nie trawią nie muszą robić nic. Ale... Są jeszcze ci którzy go lubią. Więc nawet, jeśli pierwsi nie będą robić nic, czyli go ignorować to ci drudzy tego robić nie będą więc Widmo tu zostanie. Lubisz Widmo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 413 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, murb napisał: Machiny, która wywołała światowy Armagedon i ludobójstwo na skalę nieznaną do tamtego czasu. Nie niepokoi Cię to? nie, takiz ten świat jest. nie nawyklem do udawania świętoszka. uważam że ludzka pierwotna mentalnosc ma wiele wspólnego z komunizmem i ku temu caly świat skręca. znaczy sie cwani ludzie z pogranicza fasci, rzucają ckliwe hasla socjalistyczne by omamić motłoch, by motloch oddawał swoją wolnosc w zamian za obietnice równosci i dawania tym co nie mają, kosztem tych co mają. A to nie fair, ten kto ma , ma dlatego bo pracowal kiedy tamci sie bawili. w takiej sytuacji sily narodowe, mogą zmienic ten układ. dlatego blizej mi do konserwy i takich haseł. Aczkolwiek te ideologie nie są zero jedynkowe, i idee sie mieszają. Wolę by RP byla silna i zunifikowana, niz rozczlonkowana i wcielona do 4 Rzeszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 121 Napisano 6 godzin temu 16 minut temu, murb napisał: Myślę, że dobrze jest mieć w tyle głowy widok małego x w górnym lewym rogu ekranu telefonu. Nie wiem jakie oprogramowanie telefonu ma coś takiego, ale przekaż ten wytarty frazes koledze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Sev napisał: Lubisz Widmo? Zdarza mi się wymieniać z nim postu. Lubisz, nie lubisz zawiera pewien wkład emocjonalny a tu jest rozmowa na forum. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 347 Napisano 6 godzin temu 35 minut temu, murb napisał: W tym co powiedział jest ziarno prawdy. Mówił, że ci którzy go nie trawią nie muszą robić nic. Ale... Są jeszcze ci którzy go lubią. Więc nawet, jeśli pierwsi nie będą robić nic, czyli go ignorować to ci drudzy tego robić nie będą więc Widmo tu zostanie. Bywały okresy gdy nikt go nie lubił i był objęty generalnym ostracyzmem i infamią. I nie zniknął, spływało po nim jak po kaczce albo szedł na fitness wciskać swoje monokryształy. Także jego teorie o ignorze to bzdura szyta po to, żeby mu nie przeszkadzać gdy ma psychiczne odpały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Śpiąca król...caryca napisał: Nie wiem jakie oprogramowanie telefonu ma coś takiego, ale przekaż ten wytarty frazes koledze. Sama możesz mu to przekazać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 121 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Sama możesz mu to przekazać. Nie mogę, bo mam ignorować i nie zaczepiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Śliwka w Polonezie napisał: Bywały okresy gdy nikt go nie lubił i był objęty generalnym ostracyzmem i infamią. I nie zniknął, spływało po nim jak po kaczce albo szedł na fitness wciskać swoje monokryształy. Także jego teorie o ignorze to bzdura szyta po to, żeby mu nie przeszkadzać gdy ma psychiczne odpały. Dziękuję za wyjaśnienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, murb napisał: Zdarza mi się wymieniać z nim postu. Lubisz, nie lubisz zawiera pewien wkład emocjonalny a tu jest rozmowa na forum. To jest proste pytanie i nie trzeba się wymigiwać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Śpiąca król...caryca napisał: Nie mogę, bo mam ignorować i nie zaczepiać No to mamy problem, Huston. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 186 Napisano 5 godzin temu 49 minut temu, murb napisał: Szczęście, że na świecie ludzie są różni. O monokrysztale pierwsze słyszę. Mam akurat pod ręką niebieskie szkiełko. Może się nada. Z założenia nie daję nikomu ignora. Ci homo sapiens wszystko trzeba im mówić, bo inaczej kręcą się w kółko. Ale chociaż Ty i tak nie wypadasz blado wśród tego gatunku, bo główkujesz chociaż wątpię czy ktoś to doceni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, Sev napisał: To jest proste pytanie i nie trzeba się wymigiwać. Nie wymiguje się. Odpowiedziałam tak jak potrafiłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 110 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, murb napisał: Nie wymiguje się. Odpowiedziałam tak jak potrafiłam Wystarczy. Tak lub nie. Na okrętkę się nie nabieram. Za stara jestem na takie numery, Bruner. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 180 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Get Out napisał: Ci homo sapiens wszystko trzeba im mówić, bo inaczej kręcą się w kółko. Ale chociaż Ty i tak nie wypadasz blado wśród tego gatunku, bo główkujesz chociaż wątpię czy ktoś to doceni. Niektórzy doceniają. Poznaję to po stanie konta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach