Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość orany

CZY SĄ TU JAKIEŚ ALKOHOLICZKI???

Polecane posty

Gość orany

Jea jestem jeszcze młoda, ale chyba zmierzam w tym kierunku.... Uwielbiam pic...cokolwiek. uwielbiam ten beztroski stan po alkoholu i...pije codziennie, no z małymi przerwami... razem z mężem tak sobie używamu życia. Trochę się martwię,ale jakoś nie chcę przestawać i sie powstrzymywać...a może juz nie mogę?..... Jak jest u was??

Gość no jest tu jedna taka
mam 27 lat i pije juz z 10 non stop, zdazylo sie pare przerw po pare dni - zaledwie... Nie uwazam to za problem. Narazie.

Gość orany
Ja tez nie uwazałabym tego za problem gdyby nie to, ze tyle kasy na to idzie:(

Gość orany
i co, nie ma was wiecej? Takie niepijące jesteście?:)

Gość senny koszmar and inne
alkoholiczki

Gość a ja pije co weekend
mam 37 lat

Gość czesc wszystkim
ja tez lubię ten stan po alkoholu, ale nieraz przecholuje a na drugi dzien się zamartwiam co glupiego narobilam itp. :O zdarza się ze nic nie pije tydzien, a zdarza się ze wychodzę 3,4 razy w tygodniu :O i tak sobie siedzimy z grupka znajomych :O ja kobieta a potrafię 4,5 piw wypic :O a przeciez my nie mamy spolecznego przyzwolenia na takie rzeczy :P:O a mozesz mi wytlumaczyc jak twoj chlopak to toleruje ? tzn. co robi? bo jak wypijasz dziennie piwko, dwa to bez przesady, ale to nawet nie wygląda jak choroba alkoholowa więc ok ;)

Gość alkohol jest ostatnio
ddla mnie za slaby ,piwo jakies takie wodniste nawet sie zastanawiam czy wody nie dolewaja gdzies na hurtowniach...winko jest dobre ,martnini :) ale drogie troche :(

Gość jeszcze jedna
Ja ostatnio tez często popijam........hmmm ale lubie byc pod wpływem alkocholu,ostatnio życie mnie przytłacza:(

Gość jeszcze jedna
teraz piję pifko,ale jak tak dalej będzie to się wykończę

Gość czesc wszystkim
i codziennie wypijasz tą wodeczke? w drinkach, calą? moj niestety by mi nie pozwolil, albo moze i stety pilismy sobie jakies 2 miesiace temu szampanika bo mialam imieniny, zostalo większe pol w butelce, mu nie smakowal i odlozyl, a ja sobie jeszcze nalalam, on się patrzy z wyrzutem i niedowierzaniem: -to ty jeszcze bedziesz pila? :O poczulam się jak nie powiem kto :O