Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenkaaaa19

Najleppsze, pewne zabezpieczenie?

Polecane posty

Gość malenkaaaa19

piszcie jaka antykoncepcje stosujecie... i ktorym srodkom zaufaliscie i mozecie polecic aby niebylo wpadki.... ?

Gość klarita
wstrzęmięźliwość?

jedynym skutecznym srodkiem jest abstynencja nie ma środka który nie zawodzi!!

Gość nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
szklanka wody zamiast ależ głupie pytanie zadałas zasmiecasz topik

Gość marynarzowa Monia
i nawet jak polaczysz metody to nie bedzie 100% pewnosci! moze szklanka wody zamiast? ;)

Gość malenkaaaa19
oj tam glupie pytanie... tak z ciekawoś sie pytam..... Sa rozne srodki a ja chcecm wiedziec jakie stosujecie wy i niezawiodły was.... Aż takie to glupie? hmmm

Gość marynarzowa Monia
ja stosuje pigulki.

my od 3 lat tylko durex i nie bylo wpadki, ale tak jak mowie, nie chce zebys sie sugerowała, bo jak Ci sie wpadnie, to pozniej powiesz: \"jak to? przeciez taka jedna BRAVIA powiedzioała ze one sa skuteczne\"

Gość 155555555
Ja przez 4 lata stosowałam tylko prezerwatywy i było ok. Teraz zaczęłam też brać tabletki.

Gość malenkaaaa19
mrynarzowa monika i tylko tabletki ? bez gumki lub dodatkowego zabezpieczenia?? A jakie tabletki bierzesz :) ?

Gość malenkaaaa19
Bravia.... Wkoncu kazdy ma swoj rozum i naprawde sie tak sugerowac wypowiedziai nie bede..... poprostu dialog, a kazdy zrobi tak jak uważa.... co do abstynecji no taaa powodzenia.... Kto to wytrzyma?

Gość abstynencja seksualna
plus tabletki plus prezerwatywy.

Gość malenkaaaa19
i plus jakos globuleczke d;la 100 procentpowego bezpieczenstwa..... Bo nie ma to jak abstynecja + wszlkie srodki antykoncepcji prawda? hehe le bez zrtow ..... bo sex to nie bajka... aj dobra może i bajka, alre skutki nie zwsze sa bajeczne..... :D

malenka ja tego nie powiedziałam zeby drwic, tylko uwazam, ze bylo juz milion tematów na temat antykoncepcji, ile ludzi tyle sposobów ( no moze mniej :) ) ale naprawde czasami trzeba sie powstrzymac. ja z moim partnerem nie uprawiamy sexu jak mam ewidentnie dni płodne ( wtedy gdy sluz jest taki bardzo rozciagliwy, przezroczysty i jest go duzo) a w pozostałe dni prezerwatywa. oczywiscie ze abstynencja to nie rozwiazanie, bo jak nie mam dni plodnych i okresu (chociaz nie zawsze) to dzien bez sexu to dzien stracony :) :) :)

Gość malenkaaaa19
ja biore tablekii no i kazdy dzien jest taki sam... oprocz 7 dniowej przerwy.... tylkoz e to moje 1 opakowanie.... i jakos nie mam zaufania zeby zrobic to bez gumki,,.... jakies opory psychiczne.... I tk sobie sie pytam teraz bo moze to ja tylko tka przewrazliwiona....

Gość malenkaaaa19
a jakie gumki najmniej pekaja? wasze ulubion to....

Gość marynarzowa Monia
stosuje pigulki Yasmin, tylko bo uwazam ze nie po to je lykam by meczy sie jeszcze z prezerwatywa, ktora uzywalismy na poczatku. a zreszta logicznie myslac laczac np pigulki, prezerwatywe i globulki (co gorsza) nie bedziemy lepiej zabezpieczone!!

Gość pegasus
Od jakiś 6 lat używamy prezerwatyw, nigdy podkreślam nigdy żadna nam nie pękła. Uważam że jest to 100% zabezpieczenie. Na [początku były to durexy, ale potem bardzo szybko przeżuciliśmy się na unimile. ;-) Polecam... prezerwatywy są najlepszym srodkiem zabezpieczającym przed nichcianą ciążą, nie uszkazają kobiecie organizmu jak tabletki które niszczą wątrobę, rozregulowują cykl, powodują raka szyjki macicy, i raka narządów innych kobiecych... Polecam gumki ;-)