Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość e5

CO MYŚLICIE?

Polecane posty

Gość e5

o seksie z byłym mężczyzną?Przytafilo wam sie kiedyś coś takiego? żałowałyście?

Gość annia...
przytrafiło, żałowałam

Gość aldonka_
to już było!!!nie dawno!!!

Gość taka - taka
nigdy mi sie nie przyrtafilo

Gość eheee
mi też się przytrafiło, może nie żałowałam, bo warto było się przekonać, że nie warto takich rzeczy robić ;)

Gość e5
mi sie tez przytrafilo i strasznie żałuję.Az się poryczałam po wszytskim...bo jest ktos kto jest blisko mnie,komu bardzo zależy na mnie...a ja z tym gnojkiem...poprostu sie kochałam...;((((((((( kac moralny ;/

Gość e5
No właśnie nie warto takich rzeczy robić...teraz juz to wiem,ale jak to mowią człowiek uczy sie na błedach.a to byłmój zajebisty bład.Wściekła jestem!:(

Gość alllaaa
mi sie przytrafilo.. wyjechal moj facet, czulam sie strasznie samotna.. a ten byly ciagle sie ze mna kontaktoal mimo ze nie bylam z nim juz jakies 5 lat, spotkalismy sie przypadkiem w klubie.. juz na dyskotece zaczelismy sie calowac w koncu pojechalismy do niego.. w sobote sopotkalismy sie po raz trzeci.. bez pytan, bez zobowiazan.. jeszcez nie wiem czy zaluje.. jeszcze nad tym nie mysle..

Gość annia...
Ja mialam inaczej - mój były mnie kochał, ja go nie, chciałam tylko spotykać się z nim na sex. Po kilku miesiącach od rozstania spotkaliśmy się, poszliśmy do łóżka, wiec myslalam że jemu taki układ odpowiada, ale następnego dnia zadzwonił i powiedział mi tak okrutne rzeczy.... dał mi max kosza. Ryczałam potem parę dni.

Gość kissssss
mi sie z przydażylo.ale my nadal sie kochamy i rozstalismy sie w pokojowej atmsferze.mamy podobne temperamenty.było jak zawsze wspaniale.nie było to przemyślane,poprostu namiętność i ogromne uczucie.

Gość alllaaa
kurcze, ja nie mam moralniaka, mam ochote na kolejna chwileczke zapomnienia..

Gość eheee
ja byłam w lepszej sytuacji, bo nie spotykałam się wtedy z nikim, to miał być taki "układ", przyjemność - za przyjemność. I tak to było. Potem proponował wielokrotnie skomlał, że musi mnie dotknąć, bo zwariuje, ale wyedy już byłam w związku i nie poszłam na to :)

Gość e5
No właśnie boli mnie to,że to nie był sex z milości..że to wszystko było tylko po to,by zaspokoić swoje potrzeby...nie chciałam..ale uległam...ciekawe jak sobie z tym poradzic i jak z tym żyć...facet wyrzadził mi tak wiele zła,zrobił z mojego życia piekło...facet z kótrym nawet nie powinnam zamienić słowa...a jednak...znalazł sie w mojej sypialni nago...

Gość kissssss
annia on poczuł sie urażony tym ze to dla ciebie był tylko seks??myślał ze cos z tego bedzie????

Gość alllaaa
noo moj byly tez zawsze byl beznadziejnym partnetem, ale teraz.. kupuje kilka piw, przyjezdza po mnie.. jedziemy do niego i kochamy sie cala noc, potem nie odzywamy sie do siebie kilka dni i nastepny weekend znowu to samo.. chyba sie uzaleznie..

Gość e5
Poryczałam się tylko dla tego,że pomyślałam sobie o tym drugim...o tym który tak bardzo o mnie zabiega...nie jestem z nim...ale mimo wszytsko..nigdy nikogo nie zdradziłam...ale czuje się tak podle,że poprostu nie wiem co mam ze sobą zrobić...wiem,że to zostalo wszytsko między nami..ale mimo wszytsko...bezsensu,beznadziejnie źle..

Gość annia...
kissss >>> tak. Gdy zadzwonilam do niego i zaproponowałam spotkanie, zgodził się, pewnie myslał że chcę do niego wrócić... nie wiem. Oboje wolni, więc nikogo nie zdradzaliśmy. A ja pomyślałam że nie chcę się angażować emocjonalnie, ale chcialabym się spotkać z nim raz na jakiś czas i spędzić miły wieczór. Uwiodłam go. Zaciągnęłam do łóżka. Gdy odchodził nad ranem, byłam pewna że wyraziłam się jasno i jemu taki układ pasuje. A jednak potem zadzwonił i powiedział mi tak przykre słowa że przez parę dni nawet z łóżka nie chcialo mi się wstawać.

Gość e5
podli egoisci myslacy tylko o sobie:(