Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skypeme

płatnośc kartą kredytową

Polecane posty

Gość skypeme

Moze ktoś pomoże, zapłaciłem kartą kredytową za impulsy w skupe, potrzebne by mi były za chwilę, nie chceiałem zatem czekac na realizację eliksira z banku w środe rano, na koncie w mbanku pusto, więć mtransfer odpada, czy jeśli zapłaciłem kartą 20 minut temu to za chwilę będe miał te impulsy czy to tez potrwa do dnia roboczego... dzieki za pomoc

Gość Rety rety
Pytanie nr jedeN: Odrozniasz karte bankomatowa od kredytowej? Wiesz co to jest karta platnicza?

Gość skypeme
oczywiście ze odróżniam debetową od kredytowej, ta której użyłem jest kartą wypukłą visa silver, ale wcześniej nie potrzebowałem dokonywać płatności przez internet wiec się zastaawiam czy są one autoryzowane online czy trwa to do następnego dnia roboczego jak z eliksirami z konta internetowego... druga sprawa kiedy system skype mi dopisze impulsy.

Gość Rety rety
Skype przeleje ci impulsy ;) jak tylko odnotuje pojawienie sie gotowki na koncie. Pieniadze wplyna na konto jutro lub pojutrze, jezeli jest to przelew miedzybankowy. Jezli jest to przelew wewnetrzny banku, powinny pojawic sie w ciagu godziny...

Gość skypeme
To ja widze ze ty się jeszcze mniej ode mnie orientujesz, o jakim ty przelewie mówisz przy płatności kartą??/ jak płacsz za browara w niedzielę kartą w skleie, to pni ci też powiedziała ze piwo ci da dnia następnego a jak to ten sam bank to za godzine??? Po drugie jutro nie ma szans na przelew, bo eliksir występuje chyba 3 razy dziennie ale jedynie w dni powszednie a jutro święto... Jeszcze raz zatem, płątnośc online kartą kredytową, autoryzacja powinna nastąpić w 15 minut a na razie cisza, brak niezbędnych w tej chwili impulsów... kiedy ten polcard zaakceptuje płatnośc a system skype naliczy impulsy??? zakładając oczywiście że dane są wprowadzone bez błędu, są środki etc ma ktoś doświadczenia??

Gość skypeme
nikt nie płącił tu KK za impulsy skype?