Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam bo nie daje mi to spokoj

CZY ktoś z was pamieta topik o chłopaku który liczył dni do samobójstwa?

Polecane posty

był tu kiedyśtaki temat nie pamietam czy na uczuciowym czy na ogólnym , chłopak odliczał dni do popełnienia samobójstwa bo rozstał się z dziewczyną którą strasznie kochał? czy macie może link do tego tematu? nie mogę go znaleźć a szukam od kilku dni:(

sprobój przez google..nie zartuje sama tak pare razy zrobilam bo wyszukiwarka na cafe jest taka sobie...wpisz tytul topicu i kafeteria i powinno ci sie udac z 2 strony topic prawdopodobnie zostal skasowany

dzieki ale ja nie pamietam jak brzmial tytuł wlasciwie to dorwalam tamten temat jak on juz prawdopodobnie to zrobil bo nie bylo go od tygodnia a wczesniej pisal codziennie:o

to ten temat dzieki promo czyli jednak nic nie wiadomo:(

Gość miejmy nadzieje
że chciał tylko postraszyć,ze to tylko takie wygłupy

Gość a ja natomiast zaluje
ze nie widzialam wczesniej tego topiku, spytalabym tego chlopaka czy moge sie zabic razem z nim, mysle ze w parze byloby razniej, wtedy napewno bym sie nie wachala, a tak sama nie mam odwagi :(

Gość ciekawe czy
któras kobiet zabiła by się dla faceta??albo czy kobiece uczucie mogło by być kiedykolwiek tak mocne jak tego samobójcy?? nie,kobieta po odejsciu faceta przeważnie po tygodniu czasu zaczyna rozgladac się za następnym frajerem(sponsorem) ktorego wezmie na litośc jako biedna,samotna i odrzucona :P

Wlasnie to jest najgorsze. Ze nie mozna sprawdzic. Bo nikt nie monitoruje takich topikow skad ktos pisze i czy sie odzywa czy nie. :(

Ale oc o Ci chodzi? Ze facet moglby zabic sie dla kobiety a dziewczyna nie? Mylisz sie.

Gość chyba juz sie doliczył
:(

Gość a może ...
napiszcie na maila do tego chłopaka, jesli odpisze to będzie wiadomo że żyje. Warto się zorientować czy wogole poczta jest aktywna.

Z tego co widze, on nie podal maila - przynajmniej nie na pierwszej stronie.

Gość jak zwykle
nie zmieniajcie tematu

To moze ja ci przypomnie temat (TEGO TOPIKU) CZY ktoś z was pamieta topik o chłopaku który liczył dni do samobójstwa? Dotarlo?

Gość jak zwykle
któras kobiet zabiła by się dla faceta??albo czy kobiece uczucie mogło by być kiedykolwiek tak mocne jak tego samobójcy?? nie,kobieta po odejsciu faceta przeważnie po tygodniu czasu zaczyna rozgladac się za następnym frajerem(sponsorem) ktorego wezmie na litośc jako biedna,samotna i odrzucona

Widze, ze nie dotarlo. Co do maila...ale co napisac? A jak odpisze? Udawac ze sie pomylilam?:O

Gość a może ...
ja napisze :-)

Gość jak zwykle
która kobiet zabiła by się dla faceta??albo czy kobiece uczucie mogło by być kiedykolwiek tak mocne jak tego samobójcy?? nie,kobieta po odejsciu faceta przeważnie po tygodniu czasu zaczyna rozgladac się za następnym frajerem(sponsorem) ktorego wezmie na litośc jako biedna,samotna i odrzucona

Gość iiiiii coo
wiecie cos? wiem ze to chyba troszke szybko ale zainteresował mnie ten topik no i losy Tomka.. kurcze ..

Gość ja pie....le
udają ze niewidza twojego textu :D

Gość jak zwykle
nie chcą widzieć :P

Gość jak zwykle
prawda wam usta zamknęła??czemu jestescie takie fałszywe i zakłamane??nie potraficie zyc inaczej??

Gość jak zwykle
Głupek,buahahah,oczywiscie co juz wczesniej powiedziałem zostane wyzwany od glupków,jak jesteś taka mądra to odpowiedz mi na to "mądralo" :D "która kobiet zabiła by się dla faceta??albo czy kobiece uczucie mogło by być kiedykolwiek tak mocne jak tego samobójcy?? nie,kobieta po odejsciu faceta przeważnie po tygodniu czasu zaczyna rozgladac się za następnym frajerem(sponsorem) ktorego wezmie na litośc jako biedna,samotna i odrzucona" wszyscy faceci to swinie,prawda?? ;)