Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tana tana

jak wchodzi we mnie..

Polecane posty

Gość tana tana

gdy moj facet wkłada swojego pisiorka we mnie to najpierw odczuwam pieczenie pomimo ze mam mokro. mam wrazenie ze po prostu jestem za bardzo spieta chociaż wydaje mi sie że własnie na odwrót ...że jestem luźniutka...po 4-5 ruchach przechodzi i jest cudownie..czy wy tez tak macie??? dodam ze współzycie zaczełam 2 lata temu wiec taka świezo upieczona nowicjuszką nie jestem ...choc w sumie 2 lata to chyba mało zeby tak do konca sie "dotrzec"? moze jeszcze pocwiczyc i poczekac?

Gość na co chcesz czekać
? o co chodzi bo nie rozumiem

Gość Kobieto
ty masz zapalenie pochwy jesli czujesz pieczenie przy nawilzeniu . Takie objawy sa przy grzybicy pochwy zrob posiew z pochwy , bo mozesz pozniej miec gorsze problemy.Poczytaj na forum o zdrowiu temat -GRZYBICA POCHWY -tam kobiety non stop opisuja ten problem

Gość zapalenie
zapalenie pochwy to nie jest grzybica pochwy! a pieczenie wystepuje raczej w przypadku stanu zapalnego. mialam to samo - niby zadnych objawow, tylko ten dyskomfort przy stosunku. diagnoza: stan zapalny pochwy. idz do lekarza. tego nie mozna bagatelizowac!

Gość zapalenie
i nie bierz zadnych lekow na wlasna reke. jesli zastosujesz cos na grzybice przy zapaleniu - murowane komplikacje. odwrotnie zreszta tez!

Gość tana tana
byłam u ginekologa i miałam stan zapalny ale jestem juz zdrowiutka. z jego polecenia biore od czaasu do czasu lacto vaginal i clotrimazol. a moze jednak za bardzo sie spinam???

Gość tana tana
... a czekać chce na to...że: moze powinnam nauczyc sie jakis technik relaksacji, moze odruchowo zaciskam miesnie pochwy jak on wchodzi..itd

Gość ja bym nie czekala
bo ten pierwszy moment jak mezczyzna we mnie wchodzi to niesamowita przyjemnosc...mmm...

Gość tana tana
leczyłam chyba ze 2 miesiące, teraz nie mam upławów czy nieprzyjemnego zapachu, miesiaczkuje normalnie. tylko przy tym jak wchodzi we mnie to przy poczatku pochwy tak zapiecze ale potem czuje ze tak jakbym sie rozluxniała w środku i przechodzi...nie wiem juz co myslec...

Gość tana tana
a globulek nie uzywałam ani prezerwatyw. nie zabezpieczamy sie bo jak ma m dni plodne to on wychodzi przed wytryskiem a jak nie mam to konczy w srodku. ale nie obchodzi nas to bo moge zajsc w ciaze jestesmy przed slubem wiec wpadka to nic złego dla nas

Gość Men.
posmaruj sobie wargi sromowe bo one sa suche i dlatego a pozniej gdy maly troche sluzu wygarnie to jest dobrze i nie piecze cie.a moze najpierw sprobujcie z jezyczkiem.slina tez zwilza.

Gość Pisiorek
A może Twój partner nie umył dobrze pisiorka? Tak czasami bywa, że pomimo tego, że myje, coś mogło pozostać.

Gość aaadfklg
{kwiat}

Gość Kasia19
sluchaj na taki stan zapalny sa tabletki ktore kosztuja okolo 11 zł nazywaja sie urosept i kupisz je bez recepty

Gość jakakakaka
ja też tak mam ze przy pierwszym wejściu boli :( a myslałam, że to normalne :( bo po 3 ruchach juz jest ok...

Gość gość
Ja jestem 100 % zdrowa i zawsze czuje lekki dyskomfort przy pierwszych paru ruchach faceta we mnie....moze jest jednak inne wytlumaczenie, niz choroby?:o

Gość gość
Hard to znany krotkodystansowiec :classic_cool: