Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asia234

męskie fochy - jak temu zaradzic??

Polecane posty

Gość asia234

jeszcze ponad tydzien temu bylam najszczesliwsza osoba pod sloncem, wspaniale spedzalismy ze soba czas, a od 2 dni moj facet stroi fochy i nawet nie chce porozmawiac o co chodzi..unika rozmowy.. jak mam z niego wyciagnac w czym tkwi problem, doradzcie cos, bo ja juz nie mam sposobu...heh..

Gość asia234
dzieki

Przeczekać. Faceci tacy są, że niekoniecznie chcą się zwierzać. Jak przyjdzie czas to powie co mu leży na sercu, teraz możesz go tylko bardziej wkurzyć.

Gość asia234
wlasnie zastanawia mnie czy on w ogole mi powie o co mi chodzi...kobiety maja to do siebie,ze chcialyby wiedziec od razu, wiec spytalam, najpierw stwierdzil ze jest ok..ale ja wiem,ze nie jest..nic juz nie wiem..a jesli czekajac, oddalimy sie od siebie? widziisz, przeczekalabym, a co jesli bede czekac czekac i sie nie doczekam??

Gość asia234
no mam nadzieje...bo juz bzika przez niego dostaje..

Gość asia234
pewnie masz racje..nie odezwe sie.poczekam na niego teraz.FOCH ;)

Gość asia234
hehe...dzieki;)

Gość gość
Jak uważasz ze ma problemy z erekcją, albo z ogólnie męskością to podsuń mu Erekton. Taka suplementacja moim zdaniem moze okazać sie naprawde najlepszym rozwiązaniem.

Gość gość
Przezylam to miesiac temu.Ostro bylo bo mial focha na maksa.Wtslalam mu dlugiego maila bo gadac nie chcial.No i mu odpuscilo.Teraz znowu jest jak do rany przyloz i znowu udaje zakochanego(mezczyzni nie kochaja naprawde tylko udaja;-)).Wszystko wrocilo do normy,kochamy sie jak szaleni i bedzie tak pewnie az do nastepnego jego albo mojego focha.A potem cala karuzela zacznie sie od nowa:-).Zycie :-).

Gość gość
Daj na przeczekanie i zainicjuj zbliżenie, faceci to lubią :-) W łóżku powinno się wszystko wyjaśnić.

Gość Elyk
Ewentualnie przekonaj go do jakiegoś suplementu. Erekton powinien pomóc i wszystko będzie great.