Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karolina-studentka

blokada-całowanie-psycholog?

Polecane posty

Gość karolina-studentka

ogranicza mnie jedna rzecz w życiu..moja skłonność do"blokad"emocjonalnych,często jak sie przestraszę,to wywyołuje to u mnie fobie"blokadę"przed tą rzeczą czy sytaucja(..)byłam u psychologa-potwierdziła-mam skłonność do tego...a teraz mam swój wiek...i nie całuje sie..od8lat(!)mam"bloka":(to sie stało wtedy,gdy będąc natolatka chciałam wyjść na doswiadczona w całowaniu przed facetem,a on zauważył,ze nie umiem tego robić..potem i tak sie z nim "ślimaczyłam";)a kiedy zerwał nagle powróciły jego słowa"nie umiesz",jego śmiech,zakłopotanie,mam ten obraz przed oczami,to ponizenie...od tego czasu sie nie całuje..i chyab zaczynam sobie uswiadamiać ile trace:(słyszałam,ze można to zmienic techniką psychologiczna"wymazywania w pamięci"tzn.zmienic fakty z przeszłosci i"zapisać je w podświadomosci.i musze stwierdzic,ze chyba tylko to mi pozostaje,bo"przełamać"sie nie mogę,faceta mam cudownego,nie mam kompleksów,ale po prostu nie mogę..to zakodowane,więc zostaje ta ostatnia technika...czy ktoś ja zna??jak to zrobic??czy może psycholog musi pomóc??prosze o rady..

Gość ja nigdysie nie całowalem a
mam 28 lat !!!! całowanie moze byc bardzo niebezpieczne - wieloma rzeczami mozesz sie zarazic!