Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcąca odmiany

CZY UDA MI SIE ZROBIC COS TAKIEGO U FRYZJERA?

Polecane posty

Gość chcąca odmiany

Mam czarne farbowane juz od kilku lat włosy. Chciałabym zrobić sobie jsne grube pasma na wierzchu. Czy uda mi sie ten zabieg (oczywiscie nie sama tylko u fryzjera). Chodzi mi o to zeby były to ładne jasne a nie pomaranczowe czy złote pasma

Gość jasssssssssssssne
:o

Gość chcąca odmiany
Pytam osoby, ktore cos na ten temat wiedzą a nie ktore nic nie wiedzą a chcą byc cyniczne

Gość jejjku prosze Cie
zastanow sie jeszcze raz nad tym--taka fryzura to cos okropnego!!!!!!!!!!!!!

Ostatnio do radia Trójki napisała kolesiówa, która chciała z brunetki przerobić się na blondynkę :D. No poszła do fryzmana. No i raz sprawdza - jeszcze troszkę trzeba poczekać. I tak chyba kilka razy. A w końcu jak zmył farbę to się okazało, że od skóry głowy wzdłuż włosa do 2 cm miała włosy jak żyłki wędkarskie :P. A resztę jakiś rudawych :D. Ale - jak sama napisała - luzik :). Kupiła rudą farbę i była płomiennoruda :). Ale w końcu znalazła odpowiedniego fryzjera i udało jej się otrzymać jasne włosy :). Wniosek? Uważać na fryzmana :D.

Gość jasne pasemka na ciemnych
włosach to tzw."fryzura na borsuka":-D:-D:-D

Właśnie... To nie lepiej zrobić jakiś balejaż? (czy jak to tam się pisze... :P)

Gość asiunia_18
możesz spróbowac,sama jestem fryzjerką i powiem Ci ze jest z tym różnie,zależy to tez jaką farba farbowałas te włosy przez lata.jakies szanse są ze będą one zółte(to jest super bo nałoży y na to popielaty malaks i już sa normalne nie bardzo białe ale fajne),natomiast noga być rudo miedziane ale wtedy proponuje nałożenie jasnebrązowego malaksu i to też ładnie wygląda.a następnym razem masz pewnosć że wyjdą ładne \białe pasemka.