Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba zaostane feministka

PYTAM SIE DLACZEGO?

Polecane posty

dlaczego faceci chca dziewice za zony a sami przed slubem (czesto tez i po) robia co chca i z kim chca dlaczego wymagaja od nas czegos czego sami nam nie daja dlaczego panuje jakas kretynska zasada ze facetowi to wolno bo to facet a kobiecie nie bo kobieta powinna byc porzadna ja pierdole to jakas paranoja facet czy baba to i tak czlowiek i wkurza mnie to rozgraniczanie ze faceci to maja inne prawa niz my kobiety i ze im wolno wiecej bo...sa facetami (czyz to nie cudne wytlumaczenie:O)

i jeszcze cos facet ktory sam nie jest prawiczkiem nie ma prawa wymagac od kobiety zeby ona byla dziewica - a takich jest pelno

a potem oni sie szczyca ze sa pierwszymi a my musimy akceptowac przez reszzte zycia ze przed nami bylo stado innych bab

nie tylko wkurzyl mnie topic ze kobieta porzada powinna byc dziewica az dop slubu ciekawe czy jego zaloozyciel tez bedzie prawiczkiem do slubu

wlasnie o tym pisze

nie prawda

Gość to dopisze/./.
a ja jeszcze raz napisze: kumpela wyszla za maz z milosci j jako dziewcica...teraz po 2latach malzenstwa mowi: ciekawa jestem jak to jest z innym w lozku.....heh......

A ja spotkałam takiego i co ciekawe po latach mówienia takich bzdur ożenił się z dziewczyną która wcale nie spełniała tych oczekiwań, ma z nią córkę i jest szczęśliwy :) Nie am co się przejmowac takim gadaniem ;)

Jak ja bym brala wszystko co przeczytam na kafe na serio to bym byla zakompleksiona jak nie wiem :O W ogole z domu bym nie wychodzila :P

Dla mnie to tez debilizm!Jest to dla mnie śmieszne:D. Każada kobieta jest inna i kazda miała inne przeżycia i doświadczenia zyciowe.Jesli facet ocenia dziewczyne po obecności błony:D-to jest totalnym pustakiem...Pomijając już fakt,że pewnie ma mase kompleksów i jest ciężki w pożyciu:P,bo chciałby wiecznie postawić na swoim...:)