Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasiek_20

mam problem!!

Polecane posty

Gość kasiek_20

zauwazylam ostatnio na samej gorze, nad lechtaczka malutka plamke ktora wyglada moznaby powiedziec jak pieprzyk, ma brunatny kolor, nie jest to zaden strupek czy cos w tym rodzaju. Niepokoi mnie to bo przeciez takie rzeczy nie powinny sie tworzyc i to w takim miejscu :( . Spotkal sie ktos z czyms podobnym?

Gość kalina_20
nikt?? :(

Gość ktos20
heh ja mam takie coś tylko na wargach sromowych :P

Gość kalina_20
ktos20- a czy konsultowalas to z lekarzem? nie trzeba tego wycinac czy cos w tym stylu?...

Gość kasiek_20
wiedze ze dwie osoby z tym samym problemem

Gość ktos20
i wszyscy mamy 20 lat:D nie no ja to mam odkad pamietam tzn odkad zaczelam sie przygladac:P w sumie to traktuje to jako cos normalnego bo w niczym mi nie przeszkadza ani nie boli

Gość kasiek_20
acha, rozumiem, czasem slyszy sie o jakis czerniakach skory i nie wiem czy profilaktycznie lepiej takich rzeczy nie usuwac. Poza tym wkurza mnie to ;)

Gość ktos20
ale czy czerniaki skory nie wytwarzaja sie pod wplywem UV? Chyba ze opalasz sie bez majteczek albo przesadzilas z solarka

wlasnie lepiej usunac takie znamiona ja usunełam , blizna boli ale bynajmniej mam spokoj z opalaniem i w ogóle , swedzialo i bylo zaczerwienione

Gość kasiek_20
nie no az tak postepowa zeby opalac sie bez majteczek to nie jestem :) . nie wiem dokladnie jak to jest z tymi wszystkimi znamionami, tylko uwazam ze nie jest to do konca normalne ze takie cos sie tworzy.

Gość ktos20
przejdz sie do dermatologa na rozmowe

Gość kasiek_20
pewnie pojde....tyle ze umijescowienie tego 'cholerstwa' jest na tyle oryginalne,ze jakos srednio mi sie spieszy zeby to komus pokazywac :/

Gość ktos20
to tak jak u ginekologa:D tylko moze dermatolog nie czesto ma okazje do takich widokow :P

Gość kasiek_20
no wlasnie ;)

Gość judyta 123
ja mam cos takiego samego umiejscowionego na ( w poblizu) łechtaczki. jezeli nie rosnie ta plamka nic sie nie dzieje to nie jest zaden problem. to jest jakby plamka, nawet nie pipeprzyk. tez mam to odkąd pamietam. moj ginekolog powiedział kiedys ze to nie jest nic co warte jest uwagi i ze na ciele sa pieprzyki, piegi itd i nic sie przewaznie z tym nie robi jezeli wygladaja ok i nic sie z tym nie dzieje. pozdrawiam

Gość kasiek_20
judyta---> dzieki za wypowiedz, moze jednak oszczedze tego widoku dermatologowi ;)

Gość koleżanka ma na wardze
sromowej od lat i nic sie z tym nie dzieje nawet tego nie konsultowała jest to bardzo małe....nie odstaje itd. wiecie o co chodzi w sumie jak sie okazuje nie jest to jakies rzadko spotykane.

Gość ktos20
hehhh zobaczysz jak się będzie Twoja plamka zachowywala :]

Gość judyta 123
wiesz kasia oni napewno tego nie usuną..... moim zdaniem...jezeli było by to cos co haczy o bieliznę, przeszkadza, zmienia kolor jest podraznione to wtedy sa przesłanki nawet powody do tego zeby to robic...a tak jest to tylko zwiazane z jakas kosmetyka. nie wiem- jakos nigdy sie tym nie przejmowałam....pokazał ginekologowi dla własnego spokoju.

Gość jingo
W 4 dniu przerwy z tabletkami diane35 moj chlopak wsadzil mi na krotko dwa razy penisa i chcialybym sie zapytac czy w czasie tej 7-dniowej przerwy tez mam ochrone z tymi tabletkami czy tez nie. Czy moglam zajsc w ciaze, czy to tylko moje schizy sa, poniewaz juz jest 5 dzien a ja nic-zadnego plamienia nawet- tylko dzis rano troche mnie brzuch bolal, i troszke plecy, jak zawsze przed okresem. Wczesniej bralam regularnie tabletki o wyznaczonej godzinie, tylko ze nie wzielam ostatniej, bo-glupia sprawa- wpadla mi pod loszko i nie dalo sie wyciagnac, wiec nie wzielam z nowego opakowania , tylko zrobilam przerwe. Czy moge byc w ciazy? Prosze o szybka odp. Dzieki

Gość ktos20
po 5 dniach jeszcze bys nie miala zzadnych oznak ciazy

Gość nie jestes w ciazy
nie jestes w ciązy, brałam diane 2 lata i nie stosowałam zadnego dodatkowego zabezpieczenia, poza tym ULOTKA-> w czasie 7dniowej przerwy jestes zabezpieczona.

Gość kasiek_20
hmm genralanie to nie wspomnialam o jednej rzeczy. Od okolo 10 roku zycia mialam znamie, ale obok wargi sromowej...Usunieto mi je wlasnie ze wzgledu na to ze bielizna mogla to podrazniac itp. W z wiazku z tym teraz kiedy zauwazylam ta malutka naprawde plamke, delikatnie mowiac, wkurzylam sie,no bo ilez mozna....

Gość ktos20
mysle ze nie bedziesz miala zadnych problemow z ta plamka :]

Gość kasiek_20
mam tak nadzieje

Gość judyta 123
kasia spokojnie naprawde!!!!!!! nie bedzie zadnych problemów.