Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze to dziwne

czemu mam wrazenie ze osoby

Polecane posty

Gość wiem ze to dziwne

uzywajace podpasek sa gorsze od tych uzywajacych tamponow? wytlumaczcie mi

Gość bo smierdza
?

też mam takie wrażenie często :O ja osobiscie nie mogę używac cały czas tamponow i jak wyciagam z torebki podpaske to czasami spotykam sie z dziwnymi spojrzeniami a przeciez nie bede kazdemu tlumaczyc czemu nie moge tamponow :P poza tym wydaje mi sie że ludzie uwazaja podpaski za mniej higieniczne choc ja slyszalam ze tamowana krew wewnatrz ciala moze spowodowac rozne zakażenia włącznie z jakimś tam wstrząsem, który może byc bardzo grozny dla organizmu

Gość przecież tampon to nie korek
on nie tamuje a wchłania krew.

Gość ruanda
A gdzie Ty tak wyciagasz podpaske z torebki?? I kto do cholery zaglada Ci do gaci i patrzy, czy nosic tampon, czy podpaske????

Gość aaaaaaaaaaa
chore jesteście czy co?

zawsze można zamiast podpasek i tamponów przerzucic się jak za dawnych czasów na worki z piaskiem :O po wyjęciu takiego woreczka z torebki nikomu nawet nie przyjdzie do głowy do czego on ma słuzyć...;)

no ok może i wchłania ale jednak masz to cały czas w środku nie ? i jak wyjmujesz tampona to przecież on nie jest na zewnątrz śnieznobiały bo cała krew została wchłonięta do niego ?

ACE :D nie rodzaj -higienicznego artykułu , ale częstość jego wymiany i częstoś mycia okolic intymnych , takze poza menstruacja maja wpływ na smród :P

a podpaske wyciagam z torebki np w pracy jak chce isc do kibla :O przeciez nie bede sie kurwa konspirowac i latac z całą torebką do WC bo to jest normalna rzecz i nie widze powodu, żeby robić z tego szopkę :O

Gość bo smierdza
to moze idac z ta podpaska do wc przyklej sobie najpierw na czoło

hahahah ale kurwa śmieszne :O tylko na taki poziom dyskusji Cię stać ?? :O to powiedz może jak Ty idziesz do kibla ? co kurwa parawanem się zasłaniasz żeby przypadkiem nikt nie zauważył czy coś niesiesz ?? :O

Gość bo smierdza
nie.ja sobie wieszam tampon na prawym uchu i tak paraduje do ubikacji

to było do \"bo śmierdzą\" wiesz ja nie mówię , że paraduje po prostu wyjmuje z torebki, biorę do ręki i idę ja nie sunę co w tym takiego dziwnego ?? :O może napiszcie jak wy to robicie bo może macie jakieś niewidzialne tampony/podpaski ?? :O

Gość to dopisze/./.
dawac dalej dziewczyny...hahahhahaha, dobre...

Gość wiem ze to dziwne
no i jak zwykle dyskusja zeszla na boczny tor

Arava 🖐️ teoria, ja tam nie wiem jakich ty podpasek uzywasz ale te które ja kupuję to spokojnie można wsadzić do kieszeni spodni - mieści się tam nawet:D a jak nie mam kieszeni to składam ją na pół i w dłoni też sie jakoś mieści i nie wystaje za bardzo :O i chyba raczej nikt nie zauważa że ide z podpacha do kibelka :O przecie na tacy jej nie poniose...

ACE ---> moje też się mieszczą w dłoni tylko , że widoczny jest moment wyciągania jej z torebki bo przeciez nie będe pod biurko nurkowac żeby tam dokonac aktu przełożenia jej z torebki do mojej dłoni ze zwinnością sarny amerykańskiej :O a tak BTW co takiego wstydliwego jest w tym, że ktoś zobaczy podpaskę w mojej dłoni ?? przecież to nie ciemnogród żeby się takich rzeczy wstydzić :O

Pomine tekst w topiku, bo to jawna prowokacja, a jesli nawet nie to szkoda slow strzepic na komentarz :D Ale jak musze wymienic podpaske o chocby nie wiadomo co... nie paraduje z nia przy wszystkich! Dyskretnie wyciagam, wsadzam do kieszeni, jak nie to trzymam w rece (miesci sie) i jakos nikt nie wie czego ja uzywam... :O TAk wiec da sie. NO chyba, ze ktos jest ekshibicjonista :D

Gość bo smierdza
a jednak da sie

a skąd ta teoria że ten moment jest widoczny? otwieram torebkę, wyjmuję złożoną na pół podpaskę i ja w kieszeń..jakoś nigdy mi nie przyszło do głowy żeby zastanawiać się czy ktoś to widzi :) ludzie mają chyba coś lepszego do roboty niż gapić się za czym ja w torebce grzebie albo co z niej wyciagam 🖐️

Gość wiem ze to dziwne
jejku mi nie o to chodzilo ja uzywam podpasek i nikt o tym nie wie ale jakos tak sama przed soba czuje sie jakby gorsza od tych co uzywaja tampomow nie wiem z czego to wynika

ACE ---> u mnie w biurze jak tylko wyciągam torebkę to od razu każda mi żurawia zapuszcza :O a tak BTW sram na to czy ktos widzi czy nie widzi ;) a wracajac do pytania : ja się gorsza nie czuje bo niby z jakiej racji, tym bardziej ze używam podpasek na przemian z tamponami

teoria---> a w tym biurze to tylko kobiety pracuja? Bo u mnie towarzystwo mieszane... I wlasnie robie to pod biurkiem. Nie czuje sie z tego powodu jakas pokrzywdzona ;) Wiem, ze podpadska to nic takiego, ze teraz nie ma tematow tabu. Ale dla mnie to intymna sprawa. PO co maja od razu wszyscy widziec i wiedziec.

Gość lepsza
ja używam podpasek i jestem zdecydowanie lepsza