Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

to ja Toja

Skandaliczna reakcja premiera RP

Polecane posty

http://fakty.interia.pl/fakty_dnia/news/\"Skandaliczna_reakcja_premiera_RP\",781522,2943 Jak żadko kiedy dziś po raz pierwszy popieram Kaczyńskiego. Nie ważne ze nie widział wystawy, on się sprzeciwia samemu jej zorganizawunie, a określenie przez Die Tages Zeitung \"Taka uległość wobec władzy jest przerażająca i znana tylko w krajach rządzonych w sposób despotyczny\" jest wysoce nie na miejscu bo przecież nikt Polaków którzy przynieśli jakieś eksponaty siła z tamtąd nie wynosił, Kaczyński wyraził swoja desaprobate, a oni się z nim zgodzili po prostu... Oni są poprostu zbyt anty Nastewieni do obecnych rządów w Polsce dlatego wszystko będą krytykować.

A sama organizatorka pani Erika Steinbach, a nikt nie pyta jak ona się wzbogaciła jej przodkowie wypędzili z ziemi Polaków i tam osiadli a potem jak były przesiedlenia to ich wywali i dobrze... Wkońcu to oni są winni ten naród, bo wkońcu gdyby nie oni Hitler by do władzy nie doszedł to oni na niego głosowali... Niemcy w sprawie II wojny światowej powinni się kajać przed całym światem i siedzieć z zamkniętymi ustami, i cieszyć się że wogóli pozostawili taki naród jak Niemcy.

Gość Niedługo będą się obrażali
jak ktoś nie będzie witał się z nimi "Heil Hitler " !!! :(

to ja Toja pisze: \"Jak żadko kiedy dziś po raz pierwszy popieram Kaczyńskiego... \" Szczerze wątpię by premier cieszył się z tak ŻADKIEGO poparcia :D to ja Toja pisze dalej: \"Nie ważne ze nie widział wystawy...\" Owszem ważne. Krytyka \"w ciemno\" zakrawa na manię krytykanctwa, a tego nikt rozsądny nie bierze poważnie. to ja Toja pisze jeszcze dalej: \"... przecież nikt Polaków którzy przynieśli jakieś eksponaty siła z tamtąd nie wynosił, Kaczyński wyraził swoja desaprobate, a oni się z nim zgodzili po prostu...\" Tak samo po prostu wszyscy północni Koreańczycy zgadzają się ochoczo ze swoim ukochanym przywódcą a Kubańczycy tak samo prosto i szczerze modlą się o zdrowie Fidela o 13:14 to ja Toja pisze: \"...A sama organizatorka pani Erika Steinbach, a nikt nie pyta jak ona się wzbogaciła jej przodkowie wypędzili z ziemi Polaków i tam osiadli a potem jak były przesiedlenia to ich wywali i dobrze...\" Bardzo dobrze. Powiedz to samo tym Polakom których Sowieci wywalili ze wschodnich kresów Rzeczpospolitej, których ograbiono z majątku a nieraz i osierocono z najblizszych Życzę na przyszłość więcej empatii wobec bliźnich, choćby nawet posługiwali się niesłowiańską mową

Gość smutny bezrobotny
hej Trawnik,ile płacą w ambasadzie niemieckiej za stanowisko propagandzisty??bo chetnie bym się zatrudnił,widze ze wystarczy ciagle popierać niemcy,pisać zle o komunie i być liberałem gospodarczym,trochę antyludzie to ostatnie ale co mi tam,jakoś trzeba zarabiać :D

Gość GFHGHF
LEJĘ NA TO I NA KACZYŃSKIEGO. Co mnie jego chorobliwe kompleksy obchodzą. Chcę żyć i pracować aby zapewnić dostatek rodzinie a nie ciągłe pierdoły.

Gość czytelnik GW
jakby przyjechał na to wystawe na rauszu i kiwał się w te i wewte,a potem poklepał steinbach po plecach i powiedział ze godzi sie na zadosuczynienia dla "wypedzonych" to byłby "extra preziem" nowoczesnym,liberalnym i bardzo fajnym i nawet bym go polubił

smutny bezrobotny pisze: \" hej Trawnik,ile płacą w ambasadzie niemieckiej za stanowisko propagandzisty??bo chetnie bym się zatrudnił...\" Spróbuj zapytać - może szukają ogrodnika albo szofera Tu masz niezbedne namiary: Deutsche Botschaft in Warschau - Polen Ambasada Niemiec w Warszawie - Polska ul. Dąbrowiecka 30 03-932 Warszawa Telefon: +48 (22) 58 41 700 Telefax: +48 (22) 58 41 739 info@ambasadaniemiec.pl PS Możesz pisać lub mówić po polsku - na pewno zrozumieją ;)

Gość Trawnik jest po prostu
Dbrym obywatelem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NIEMIECKIM !!!

Najlepiej byłoby, gdyby premier sam udał się na tę wystawę, a potem skomentował: \"Mozna spokojnie obejrzeć... takie wielkie NIC. Nie ma o co robic hałasu, wystawa, jakich tysiące\". Wtedy dopiero skończyłaby sie ta cała wrzawa, bo ludzie po prostu olaliby pania Steinbach.

Gość wtedy by go zje...li że tam
był !!!!!!!!!!!!!!!!!

tylko że to nie chodzi o krytyke wystawy tylko samego faktu że ona powstała. Wiesz co Polakom tego nie powiem, bo to nie oni zaczeli wojne. Tylko Niemcom tam powiem bo oni ją zaczeli, i niech cieszą wogóle że coś takiego jak Niemcy pozostało na mapie świata, za tą żeź powinni ich wymazać. I nie zamierzam być dyplomatom w tym względzie.