Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poczatkujaca.

eMule.

Polecane posty

Gość poczatkujaca.

Jesli pobieranie nie rozpoczelo sie bo nie ma wszyskich zrodel 238-256 to czy moge sama cos z tym zrobic.? gdy juz znajdzie zrodla i wyswietla sie napis 'czeka' mozna to jakos przyspieszyc.? pomocyy!;p

Gość nie przyspieszenie
nie jest mozliwe, nie jest w zadnym programie p2p :O

daj mu spokojnie poszukać źródeł i czekaj potem na swoja kolejke ;) nic na siłę. Najlepiej zostawic na noc włączony wtedy ma kilka godzin na ściąganie a ty w tym czasie smacznie śpisz ;) da się ominąć kolejki, ja omijam tylko niestety nie wiem jak :O znajomy coś mi porobił, coś zainstalował ale niestety jakoś nie było czasu żeby mi wytłumaczył o co kaman :O a mi samej nie chce się w to wgłębiać, ważne że działa. przyjechal, coś nakręcił i pojechał. ale kolejki omijam ;)

Już o tym było, ale napiszę: Emule jest tak opracowany, by zapewnić jak najszerszą dostępność pliku przez możliwie długi czas. Służy temu podział dużego pliku na małe pakiety i system kolejki. Ty jesteś równocześnie biorcą \"wyczekanego\" pakietu, jak i dawcą pakietów, które już ściągnęłaś. Nie warto manipulować przy Emule, ponieważ niezbędna jest solidarność uczestników. Z tego samego powodu pożądane jest zatrzymanie kompletnego pliku jeszcze przez pewien czas na dysku, nawet jeśli już wypaliło się płytkę. Nikt nie chciałby zostać np. z niekompletnym filmem, który ciągnął sie tygodniami . :-)

Gość poczatkujaca.
dzieki, dzieki ;) rozumiem. ;p i oczywiscie dotychcasowy wynik pobierania nie 'zniknie' kiedy osiolek zostanie ponownie uruchomiony.? wiem ze to smieszna pytanie ;p

Gość no wlasnie
???

Gość nie nie zniknie